ALVEUS Roxa kuchyňská baterie, chrom
ALVEUS Roxa kuchyňská baterie, chrom ALVEUS Roxa kuchyňská baterie, chrom

ALVEUS Roxa kuchyňská baterie, chrom

ALVEUS Roxa kuchyňská baterie, chrom Alveus Roxa je kuchyňská baterie v moderním designovém provedení. Zvýšený odtok umožňuje bezbariérovou práci a jednoduché naplnění nádob. Parametry: Rozměr:... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: ROXA/CHR

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

ALVEUS Roxa kuchyňská baterie, chrom

Alveus Roxa je kuchyňská baterie v moderním designovém provedení. Zvýšený odtok umožňuje bezbariérovou práci a jednoduché naplnění nádob.

Parametry:
Rozměr: 216 x 351 mm
Provedení: chrom
Montáž: na pracovní desku nebo dřez
- otočná
- tlaková
- směšovací

Firma ALVEUS patří k úspěšným evropským dodavatelem kuchyňských dřezů a příslušenství s více než 55-letou tradicí. Na naší stránce nabízíme široký výběr dřezů, příslušenství, zda akciových setů dřezů a baterií značky ALVEUS. Kuchyňské dřezy ALVEUS se vyrábějí ve dvou materiálech - nerez a granitu. Granitové dřezy jsou dostupné v několika barevných odstínech s možností výběru kuchyňské baterie ve stejné barvě. Produkty značky ALVEUS tak perfektně doladí každou moderní kuchyni.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.