DERMACOL DETOX AND DEFENCE DETOXIKACE A OCHRANA Dárková sada
DERMACOL DETOX AND DEFENCE DETOXIKACE A OCHRANA Dárková sada

DERMACOL DETOX AND DEFENCE DETOXIKACE A OCHRANA Dárková sada

DERMACOL DETOX AND DEFENCE DETOXIKACE A OCHRANA Dárková sada Dermacol Detox & Defence dámská kazeta obsahuje: 1) Dermacol detoxikační a ochranný pleťový krém Detox & Defence 50 ml 2) Dermacol de... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 1530000170

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

DERMACOL DETOX AND DEFENCE DETOXIKACE A OCHRANA Dárková sada

Dermacol Detox & Defence dámská kazeta obsahuje:
1) Dermacol detoxikační a ochranný pleťový krém Detox & Defence 50 ml
2) Dermacol detoxikační a ochranná micelární voda Detox & Defence 200 ml
3) Dermacol detoxikační a ochranný pleťová maska Detox & Defence 2 x 8 ml

1) Dermacol detoxikační a ochranný pleťový krém Detox & Defence 50 ml
pleť je zdravější a dokonale chráněná

Detoxikační a ochranný pleťový krém bohatý na přírodní antioxidanty, vitaminy a kmenové buňky neutralizuje v pleti toxiny a škodlivé látky z vnějšího prostředí. Aktivuje obnovu poškozené pleti, vyživuje ji, zklidňuje podráždění, udržuje přirozenou hydrataci a podporuje mikrocirkulaci. Vytváří na povrchu pleti ochranný štít, který ji chrání před poškozením vnějšími vlivy a běžnou expozicí slunečního záření. Zabraňuje předčasnému stárnutí pleti, ztrátě pružnosti a vzniku vrásek. Obsahuje přírodní antioxidanty, vitaminy a kmenové buňky, neobsahuje silikony a parabeny, nekomedogenní, dermatologicky testováno. Pro všechny typy pleti.

Použití: Aplikujte ráno a večer na důkladně vyčištěnou pleť.

Složení: Aqua, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Persea Gratissima Oil, Cetearyl Alcohol, Alcohol denat., Glyceryl Stearate, Caprylic/ Capric Triglyceride, Pentaerythrityl Distearate, Sodium Stearoyl Glutamate, Butyrospermum Parkii Butter, Niacinamide, Panthenol, Alaria Esculenta Extract, Solanum Lycopersicon Leaf Cell Culture Extract, Olea Europaea Fruit Extract, Acacia Senegal Gum, Vitis Vinifera Fruit Extract, Benzylidene Dimethoxydimethylindanone, Caffeine, Allantoin, Salicylic Acid, Tocopheryl Acetate, Sodium Polyacrylate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum.

2) Dermacol detoxikační a ochranná micelární voda Detox & Defence 200 ml
zanechává pleť svěží a zdravější

Detoxikační a ochranná micelární voda bohatá na přírodní antioxidanty a vitaminy důkladně odstraňuje nečistoty a odličuje i voděodolný make-up. Neutralizuje v pleti škodlivé látky z vnějšího prostředí, pomáhá jí lépe dýchat a chrání ji před vnějšími vlivy. Aloe vera hydratuje, zklidňuje a zvláčňuje pleť. Extrakt z okurky osvěžuje, zjemňuje a má adstringentní účinky. Obsahuje přírodní antioxidanty a vitaminy, neobsahuje mýdlo, alkohol a parabeny; dermatologicky testováno. Pro všechny typy pleti.

Použití: aplikujte ráno a večer na tvář, oči, krk a dekolt.

Složení: Aqua, Peg-6 Caprylic/ Capric Glycerides, Panthenol, Olea Europaea Fruit Extract, Acacia Senegal Gum, Cucumis Sativus Juice, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Mannitol Xylitol, Fructooligosaccharides, Glycerin, Propylene Glycol, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Disodium Edta, Sodium Hydroxide, Sodium Sulfite, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phosphoric Acid, Cetrimonium Bromide, Parfum.

3) Dermacol detoxikační a ochranný pleťová maska Detox & Defence 2 x 8 ml
zanechává pleť svěží a zdravější

Detoxikační a ochranná pleťová maska bohatá na přírodní antioxidanty, vitaminy a kmenové buňky proniká hluboko do pleti, kde neutralizuje toxiny a škodlivé látky z vnějšího prostředí. Aktivuje obnovu poškozené pleti a udržuje její přirozenou hydrataci. Posiluje přirozenou obranyschopnost pleti, zabraňuje jejímu předčasnému stárnutí, ztrátě pružnosti a vzniku vrásek. Obsahuje přírodní antioxidanty, vitaminy a kmenové buňky; dermatologicky testováno. Pro všechny typy pleti.

Použití: nanášejte dostatečnou vrstvu na obličej, krk a dekolt s vynecháním očních partií, nechte působit 15-20 minut a potom masku setřete navlhčeným vatovým tampónem. Pleť následně ošetřete krémem Dermacol Detox & Defence. Masku aplikujte 1-2x týdně.

Složení: Aqua, Sodium Acrylate/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Caprylic/ Capric Triglyceride, Isohexadecane, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Alaria Esculenta Extract, Solanum Lycopersicon Leaf Cell Culture Extract, Olea Europaea Fruit Extract, Acacia Senegal Gum, Vitis Vinifera Fruit Extract, Benzylidene Dimethoxydimethylindanone, Tocopheryl Acetate, Glycerin, Polysorbate 80, Sorbitan Oleate, Propylene Glycol, Methylparaben, Ethylparaben, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.