FISKARS Sada nůžek na větvě PowerGear P92+ PowerGear L78 112595
FISKARS Sada nůžek na větvě PowerGear P92+ PowerGear L78 112595 FISKARS Sada nůžek na větvě PowerGear P92+ PowerGear L78 112595

FISKARS Sada nůžek na větvě PowerGear P92+ PowerGear L78 112595

FISKARS Sada nůžek na větvě PowerGear P92+ PowerGear L78 112595 Zvýhodněná sada obsahuje Dvoučepelové převodové zahradní nůžky Fiskars PowerGear P92 - střední a Jednočepelové převodové nůžky na... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 112595

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

FISKARS Sada nůžek na větvě PowerGear P92+ PowerGear L78 112595

Zvýhodněná sada obsahuje

Dvoučepelové převodové zahradní nůžky Fiskars PowerGear P92 - střední a Jednočepelové převodové nůžky na silné větve Fiskars PowerGear L78 - velikost: L.

Dvoučepelové převodové zahradní nůžky Fiskars PowerGear (střední) jsou vybaveny unikátním převodovým mechanismem (vloženým mezi otočné držadlo a čepel), který zajišťuje maximální střižnou sílu. Rotační pohyb držadla umožňuje současné zapojení všech prstů. Nůžky váží 0,192 kg, měří 20 cm a umožňují stříhat větve až do průměru 2 cm.

Dvoučepelové převodové zahradní nůžky Fiskars PowerGear jsou ergonomicky navrženy tak, aby zajistily pohodlné a snadné použití - mnoho zahradníků a odborníků je uznává jako nejlepší ve své kategorii. Ergonomicky tvarovaná držadla jsou vyrobena z extra pevného polyamidu vyztuženého skelnými vlákny. Speciální čepele z CrMoV oceli potažené vrstvou PTFE, které se dají vyměnit bez použití nářadí, jsou v nepracovní poloze bezpečně kryty díky snadno přístupnému a jednoduchému zámku.

Převodové nůžky na silné větve s hákovou hlavou Fiskars PowerGear mají spodní čepel ve tvaru háku, která umožňuje stříhání tlustých, syrových větví. Uchopení větve mezi čepele je velmi snadné. Nůžky váží 1,06 kg, měří 69,2 cm a mohou se s nimi stříhat větvě až do průměru 5 cm. Převodové nůžky na silné větve s hákovou hlavou Fiskars PowerGear jsou lehké a velmi pevné, vyrobené z odolného polyamidu FiberComp vyztuženého skelnými vlákny. Díky malé hmotnosti s nimi lze stříhat i velmi dlouhou dobu s minimální zátěží. Čepele nůžek jsou z kvalitní CrMoV oceli a jejich povrch je navíc potažený PTFE vrstvou pro snížení tření a ochranu proti korozi. Držadla s měkkým povrchem zaručují pohodlné držení.

Ilustrační obrázek

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.