VÝPRODEJ ARISTON TI SHAPE SMALL 10 UR elektrický ohřívač vody pro spodní montáž R__877126 PO OPRAVĚ/SERVISE, ZCELA FUNKČNÍ!!!
VÝPRODEJ ARISTON TI SHAPE SMALL 10 UR elektrický ohřívač vody pro spodní montáž R__877126 PO OPRAVĚ/SERVISE, ZCELA FUNKČNÍ!!! VÝPRODEJ ARISTON TI SHAPE SMALL 10 UR elektrický ohřívač vody pro spodní montáž R__877126 PO OPRAVĚ/SERVISE, ZCELA FUNKČNÍ!!!

VÝPRODEJ ARISTON TI SHAPE SMALL 10 UR elektrický ohřívač vody pro spodní montáž R__877126 PO OPRAVĚ/SERVISE, ZCELA FUNKČNÍ!!!

ARISTON TI SHAPE SMALL 10 UR elektrický ohřívač vody pro spodní montáž R__877126 PO OPRAVĚ/SERVISE, ZCELA FUNKČNÍ!!!! Vzhledem ke svým kompaktním rozměrům je jednoduše instalovatelný v méně přís... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: R__877126

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

ARISTON TI SHAPE SMALL 10 UR elektrický ohřívač vody pro spodní montáž R__877126 PO OPRAVĚ/SERVISE, ZCELA FUNKČNÍ!!!!

Vzhledem ke svým kompaktním rozměrům je jednoduše instalovatelný v méně přístupných místech s velkými nároky na okamžitou dodávku teplé vody.

Výhody:

- vnitřní nádrž z oceli se speciálním titanovým smaltem
- rozměrná magneziová anoda
- vnější ovládání teploty
- bipolární termostat
- pojistný ventil
- silná vrstva polyuretanové izolace
- široká škála použití
- elektrické krytí IPX4

ARISTON má pověst kvalitní značky
Je italskými zákazníky charakterizována jako jedna z nejlepších známých značek, jako synonymum pro komfortnější život. V průběhu let se výrobky Ariston rozšířily do zahraničí a společně s nimi i pověst této značky. Design, inovace a ohleduplnost vůči životnímu prostředí jsou celá léta klíčovými body, které vždy charakterizovaly značku Ariston. Značka se rozvíjela s cílem zlepšovat životy lidí po celém světě. Posláním bylo vždy vylepšování životů lidí umožněním vytvářet teplo v jejich domovech a zajištěním optimálních podmínek komfortu. Skvělý výkon našich výrobků garantuje spolehlivost a snadné použití, vytvářejí komfort ve kterémkoliv domově uzpůsobené k plnění potřeb každého jednotlivého uživatele.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.