Deramax-Dual Elektronický plašič (odpuzovač) krtků a hryzců 0350
Deramax-Dual Elektronický plašič (odpuzovač) krtků a hryzců 0350

Deramax-Dual Elektronický plašič (odpuzovač) krtků a hryzců 0350

Vlastnosti plašiče krtků Deramax-Dual - Cílová skupina škůdců: Krtci, hryzci, hraboši, rejsci, hadi. - Typ plašiče: Elektronický, zvukově-vibrační plašič. - Účinný dosah: Do 1200 m2. Působnost v ... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 0350

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Zákaznicí kupující toto zboží zakoupili také

Popis

Vlastnosti plašiče krtků Deramax-Dual
- Cílová skupina škůdců: Krtci, hryzci, hraboši, rejsci, hadi.
- Typ plašiče: Elektronický, zvukově-vibrační plašič.
- Účinný dosah: Do 1200 m2. Působnost v kruhu o průměru 40 metrů.
- Vliv na člověka: Žádný.
- Vliv na domácí zvířata: Žádný.

Pro zajištění dobrých vlastností tohoto produktu využíváme nejmodernější měřící zařízení pro měření zemních vibrací. Využití tohoto plašiče je dnes již zcela běžným řešením otázky "jak na krtka?".

Čím se liší plašič Deramax-Dual od jiných produktů tohoto typu
Plašič Deramax-Dual má vestavěny dva elektromagnetické bzučáky, které zásadně zvyšují výkon přístroje a jeho účinnost. Tím se tento plašič liší prakticky od všech ostatních produktů tohoto typu na trhu a poskytuje za velmi výhodnou cenu až dvojnásobný výkon oproti většině konkurenčních produktů. Dalším rozdílem je pak to, že elektronické odpuzovače krtků z dovozu běžně produkují zvuk na kmitočtech v řádu kHz, což je pro šíření půdou nevhodné a současně používají obal o průměru jen 3 cm až 5 cm. Obal plašiče Deramax-Dual tvoří plastová dóza o průměru 10 cm s tenkými stěnami. Plašič Deramax-Dual má tedy velkou styčnou plochu obalu, která zajišťuje velmi dobrý přenos zvuku a vibrací do půdy. Dvojice bzučáků, důsledné dodržování nízkých kmitočtů a vhodná konstrukce přístroje pak dělá z plašiče (odpuzovače) Deramax-Dual skutečně účinné zařízení.

Jak pracuje plašič krtků Deramax-Dual
Plašič Deramax-Dual produkuje zvuk a vibrace na velmi nízké frekvenci, které mají schopnost dobře se šířit zeminou a jsou natolik nepříjemné pro škůdce jako jsou krtci, hryzci, hraboši, nebo hadi, že tito brzy opouští prostor chráněný přístrojem. Zbytkový zvukový signál, který se dostane nad úroveň terénu má již malou intenzitu a na zahradě nepůsobí rušivě, takže přístroj je možné využít i v odpočinkové části zahrady.

Bezpečnost a komfort provozu plašiče Deramax-Dual
Deramax-Dual je zcela bezpečný nejen pro člověka ale i pro veškerá domácí a hospodářská zvířata. Provoz přístroje nevyžaduje žádnou údržbu, pouze jednou za 8 měsíců výměnu baterií.

Rozsah účinnosti plašiče Deramax-Dual
Rozsah účinnosti plašiče (odpuzovače) krtků Deramax-Dual uvádíme jako plochu v metrech čtverečných a také jako průměr kruhu účinnosti. Účinnost přístroje je v kruhu o průměru 40 metrů, to znamená účinnost ve vzdálenosti do 20 metrů od přístroje do všech stran. Kruh o průměru 40 metrů má pak plochu cca 1 200 m2.

V jednom prostoru může být umístěno libovolné množství plašičů Deramax-Dual a jejich signály se nijak negativně neovlivňují. Běžné je využití několika přístrojů v rámci zahrady, protože větší množství plašičů krtků instalovaných v jednom místě znamená výrazně vyšší celkovou účinnost.

Technické údaje:
- Bateriové napájení: 4 ks velkých monočlánků typ "D" (LR20). Baterie nejsou součástí dodávky.
- Prostředí: Venkovní. Obal přístroje má dvojité krytí proti vlhkosti a vodě a je vyrobený z UV odolného plastu.
- Účinný dosah: Do 1 200 m2. Působnost v kruhu o průměru 40 metrů.
- Okolní teplota: - 20°C až + 60°C.
- Rozměry: Průměr 107 mm x výška 195 mm.
- Hmotnost: 0,181 kg.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.