NIMCO BORMO police rohová s frézováním 23 cm Plexiglass/chrom BRX212-26
NIMCO BORMO police rohová s frézováním 23 cm Plexiglass/chrom BRX212-26 NIMCO BORMO police rohová s frézováním 23 cm Plexiglass/chrom BRX212-26 NIMCO BORMO police rohová s frézováním 23 cm Plexiglass/chrom BRX212-26 NIMCO BORMO police rohová s frézováním 23 cm Plexiglass/chrom BRX212-26

NIMCO BORMO police rohová s frézováním 23 cm Plexiglass/chrom BRX212-26

NIMCO BORMO police rohová s frézováním 23 cm Plexiglass/chrom BRX212-26 Police rohová s frézovanými otvory Materiál police: Plexiglass matovaný Úchyty: pochromovaná mosaz/chrom Rozměr: 23x23 cm... Zobrazit celý popis »


Výrobce: NIMCO
Kód / Model: BRX212-26

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

NIMCO BORMO police rohová s frézováním 23 cm Plexiglass/chrom BRX212-26

Police rohová s frézovanými otvory
Materiál police: Plexiglass matovaný
Úchyty: pochromovaná mosaz/chrom
Rozměr: 23x23 cm

Současné technologie a téměř ničím neomezená kreativita nám umožňuje dohromady vytvořit rozmanitou mozaiku trendů, ze kterých si vybere opravdu každý. Poličky IXI jsou jedním z nich. Vyrobeny jsou ze speciálního mléčného plexiskla s matovaným povrchem. Od běžného skla se odlišují několika zásadními prvky, které nabízí jeho využití právě v koupelnách. Jsou bezpečnější než sklo. Jejich rozbití není snadné. Frézováním je možné docílit stylových otvorů, které působí zajímavě a stylově. Oproti sklu mají bělejší zabarvení, které v osvětlené koupelně působí opravdu esteticky, příjemně a čistě bíle.

Ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.