PLASTKON Lopata na sníh 27 cm ALU teleskopická černá
PLASTKON Lopata na sníh 27 cm ALU teleskopická černá PLASTKON Lopata na sníh 27 cm ALU teleskopická černá

PLASTKON Lopata na sníh 27 cm ALU teleskopická černá

Teleskopické lopaty jsou ideální nástroj, který vám pomůže dostat se z problémů. VYROBENO PRO RYCHLOST A POHODLÍ Ergonomicky tvarovaná rukojeť maximalizuje potenciál obou paží během práce, a tak... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 41119080

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Teleskopické lopaty jsou ideální nástroj, který vám pomůže dostat se z problémů.

VYROBENO PRO RYCHLOST A POHODLÍ
Ergonomicky tvarovaná rukojeť maximalizuje potenciál obou paží během práce, a tak zvyšuje rychlost, zatímco PVC eloxové nebo komaxitovépokrytí násady poskytuje komfort i při nepříznivých povětrnostních podmínkách.

PEVNÁ VÍCEŽEBROVÁ KONSTRUKCE
Nebývalý počet žeber pečlivě umístěných jak vertikálně na páteři lopaty, tak horizontálně podél lišty, zaručuje odolnost a vysokou životnost i při těch nejextrémnějších podmínkách a manipulaci. Mrazuvzdorné do -40 °C.

ELOX - OCHRANNÁ VRSTVA
Tyče jsou práškově lakovány. Jde o vyspělou metodu nanášení elektrostaticky nasprejovaných částic na hliník, kterou lze docílit odolné ochranné vrstvy s estetickým vzhledem. Výsledkem je rovnoměrný, odolný a kvalitní lak. Povrchy odolají odštípnutí i poškrábání a nevyblednou. Barvy vydrží déle jasné a vrstva laku ochrání vaše ruce proti mrazu.

Parametry produktu:
• Rozměry: 27 x 89 cm - 75 cm
• Materiál: polypropylene (PP)
• Násada: hliník elox
• Rukojeť: D shape
• Lišta -
• Výška: 89 cm

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.