AgroBio ATAK KP Odpuzovač kun, 500 ml/R 002128
AgroBio ATAK KP Odpuzovač kun, 500 ml/R 002128

AgroBio ATAK KP Odpuzovač kun, 500 ml/R 002128

Přírodní repelent (sprej) na odpuzování kun. Po aplikaci přípravku se vytváří ochranný film, který zamezuje nechtěnému přístupu kunám, a jejich škodám, které způsobují. Může způsobit skvrny. Před... Zobrazit celý popis »


Výrobce: AgroBio
Kód / Model: 002128

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Přírodní repelent (sprej) na odpuzování kun. Po aplikaci přípravku se vytváří ochranný film, který zamezuje nechtěnému přístupu kunám, a jejich škodám, které způsobují. Může způsobit skvrny. Před použitím doporučujeme vyzkoušet na méně viditelném místě. Biocid. Používejte biocidní přípravky bezpečně. Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je vhodný pro obecné prostory jako půdní vestavby, kůlny, sklady, stáje, chlévy, kurníky a pod. Používá se také proti překusování a okusování kunami kabelů, izolace a plastů a proti dalšímu poškození elektrických částí motoru u aut. Sprej lze nastříkat i na pohyblivé části. Vůně odpuzující látky je pro kuny velmi nepříjemná a ošetřenému prostoru se vyhýbá. Obsažené látky účinkují velmi rychle a dlouhodobě. Přípravek je založen na přírodní bázi.

Oblast použití:
Kuna - Znečišťování - Přímý postřik
Poznámka: Podle potřeby v průběhu celého roku.

Ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.