AgroBio KP Plodová zelenina rozprašovač 250 ml/R 007036
AgroBio KP Plodová zelenina rozprašovač 250 ml/R 007036

AgroBio KP Plodová zelenina rozprašovač 250 ml/R 007036

PRODUKT Z BYLIN. Plodová zelenina rozprašovač je přírodní růstový aktivátor s výživou k okamžitému použití. Jedná se o vodný bylinný extrakt s převahou přesličky a kopřivy. Vhodný pro komplexní p... Zobrazit celý popis »


Výrobce: AgroBio
Kód / Model: 007036

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

PRODUKT Z BYLIN. Plodová zelenina rozprašovač je přírodní růstový aktivátor s výživou k okamžitému použití. Jedná se o vodný bylinný extrakt s převahou přesličky a kopřivy. Vhodný pro komplexní přírodní péči plodové zeleniny (rajčata, papriky, okurky) pěstované ve skleníku nebo na volné půdě. Přípravek obsahuje malé množství živin (N, P, K, Mg, Ca) a stopových prvků (Fe, Zn, Cu, Mn), které jsou v přípravku obsaženy v přijatelné formě pro rostliny. Podporuje růst, výnos a vitalitu plodové zeleniny a zároveň zvyšuje obranyschopnost a odolnost vůči stresu. Obsažené byliny v tomto přípravku jsou známé svými účinky proti savému a žravému hmyzu (např. mšice, svilušky, molice) a proti houbovým chorobám (např. plíseň bramborová, padlí, listové skvrnitosti).

Ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.