ARISTON PRO ECO EVO 150 V 2K elektrický zásobníkový ohřívač vody
ARISTON PRO ECO EVO 150 V 2K elektrický zásobníkový ohřívač vody

ARISTON PRO ECO EVO 150 V 2K elektrický zásobníkový ohřívač vody

PRO ECO EVO je klasický kulatý zásobníkový ohřívač v závěsném provedení s LED displejem Objem l: 150 Výkon kW: 2 + Bezpečný provoz – ohřívač PRO ECO EVO je vybaven bezpečnostními funkcemi ABS:... Zobrazit celý popis »


Výrobce: ARISTON
Kód / Model: 3700485

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

PRO ECO EVO je klasický kulatý zásobníkový ohřívač v závěsném provedení s LED displejem
Objem l: 150
Výkon kW: 2

+ Bezpečný provoz – ohřívač PRO ECO EVO je vybaven bezpečnostními funkcemi ABS:
+ Ochrana proti přehřátí: v případě poruchy zablokuje elektronický termostat ohřev vody a zamezí přehřátí nebo dokonce poškození topného tělesa.
+ Ochrana před zamrznutím: ohřívač brání, aby teplota vody v zásobníku klesla pod 5°C, a to i když je vypnutý (je potřeba ponechat jej zapojený k el. síti).
+ Anti-Legionella: jednou měsíčně spotřebič automaticky zvýší teplotu na 65°C, aby zlikvidoval případně přítomné bakterie Legionella a zajistil tak zdravotní nezávadnost vody.
+ Úspora energie - Funkce ECO EVO pro úsporu energie až o 259 kWh za rok, ekologická polyuretanová izolace, vysoká přesnost nastavené teploty díky přesným NTC senzorům
+ Pohodlné ovládání – vylepšený elektronický termostat se systémem Core TECH se stará o digitální regulaci teploty, autodiagnostický systém zobrazí případnou závadu topného tělesa prostřednictvím LED diod
+ Dlouhá životnost – ocelový zásobník s titanovým smaltováním, velká hořčíková anoda
+ Prodloužená pětiletá záruka na ocelový zásobník ohřívače

Zásobníkový ohřívač PRO ECO EVO je vybaven funkcí ECO EVO, která snižuje spotřebu elektrické energie potřebnou pro ohřev vody. O udržení teplé vody v zásobníku po dlouhou dobu se stará ekologická polyuretanová izolace s vysokou hustotou.

Kvalitní zpracování ocelového zásobníku ohřívače PRO ECO EVO přispívá k dlouhé životnosti tohoto produktu, proto se na něj také vztahuje prodloužená pětiletá záruka. Všechny produkty Ariston jsou testovány podle nejvyšších standardů kvality.

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.