AURATON T-1 RTH bezdrátový termostat s přijímačem
AURATON T-1 RTH bezdrátový termostat s přijímačem AURATON T-1 RTH bezdrátový termostat s přijímačem AURATON T-1 RTH bezdrátový termostat s přijímačem AURATON T-1 RTH bezdrátový termostat s přijímačem AURATON T-1 RTH bezdrátový termostat s přijímačem AURATON T-1 RTH bezdrátový termostat s přijímačem

AURATON T-1 RTH bezdrátový termostat s přijímačem

AURATON T-1 RTH bezdrátový termostat s přijímačem Auraton T1 – bezdrátový regulátor teploty V regulátoru teploty T-1 je z výroby vestavěná lithiová baterie nejvyšší jakosti od švýcarského výrobc... Zobrazit celý popis »


Výrobce: AURATON
Kód / Model: AURATONT-1RTH

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

AURATON T-1 RTH bezdrátový termostat s přijímačem

Auraton T1 – bezdrátový regulátor teploty
V regulátoru teploty T-1 je z výroby vestavěná lithiová baterie nejvyšší jakosti od švýcarského výrobce ze skupiny SWATCH, která umožňuje nepřetržitý provoz až 20 let. Standardní zařízení vyžadují výměnu baterie každý rok a proto spotřebují za tuto dobu více než 20 baterií, což způsobí zvýšení nákladů a zátěž pro životní prostředí. Auraton T1 je vybaven funkcí protizámrazy nastavené na 7°C. Velkou výhodou jsou jeho kompaktní rozměry, moderní design, velký dosah rádiového signálu a jednoduchost ovládání.

Auraton RTH – přijímač
Je instalovaný u topného nebo klimatizačního zařízení a může pracovat pod zatížením 16A.
Přijímač je vybavený diodami, které signalizují stav a vzájemnou komunikaci s vysílačem. Nespornou výhodou jsou jeho kompaktní rozměry a velký dosah radiového signálu (až 300m). Zařízení pracuje na frekvenci 868 MHz. RTH navíc disponuje pamětí algoritmu zapnuto/vypnuto. Celý cyklus vytápění je ukládán v paměti přijímače a v případě ztráty komunikace s termostatem T-1 nebo při jeho poškození dokáže přijímač automaticky simulovat algoritmus zapnuto/vypnuto z posledních 24 hod.

Technické parametry:
Rozsah pracovní teploty: 0°C - 45°C
Rozsah měření teploty: 0°C - 35°C
Rozsah ovládání teploty: 7°C, 15°C - 30°C
Hystereze: ± 0,2°C
Počet úrovní teploty: 1
Protimrazová teplota: +7°C
Napájení T-1: lithiová baterie instalovaná z výroby
Pracovní cyklus: 24h
Kontrola stavu práce: LED dioda
Maximální proudové zatížení: ~16A
Napájení RTH: 230VAC
Dosah: v průměrné budově, při standardní konstrukci stěn cca 30m, na otevřeném prostranství až 300m.

Obsah balení:
Termostat T-1 s lithiovou baterií, přijímač RTH, napájecí kabel, kabel k připojení kotle, držák na stěnu s montážním přislušenstvím.

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.