TECTANE uvolňovač šroubů a rzi 400 ml 2290
TECTANE uvolňovač šroubů a rzi 400 ml 2290

TECTANE uvolňovač šroubů a rzi 400 ml 2290

TECTANE uvolňovač šroubů a rzi 400 ml 2290 Uvolňovač šroubů a rzi TECTANE je velmi účinný uvolňovač a odrezovač ve spreji. Rychle penetrující, průnikový prostředek s intenzivním uvolňujícím účin... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 2290s

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

TECTANE uvolňovač šroubů a rzi 400 ml 2290

Uvolňovač šroubů a rzi TECTANE je velmi účinný uvolňovač a odrezovač ve spreji. Rychle penetrující, průnikový prostředek s intenzivním uvolňujícím účinkem, specielně vyvinutý pro autodílny, průmysl i kutily. Pro uvolnění zarezlých šroubů a spojů. Odmašťuje a odstraňuje zbytky olejů dehtu ze všech kovů. Odrezovač chrání před korozí, odpuzuje vlhkost a vodu z elektrických kontaktů a kabelů. Není agresivní vůči lakům a kovům. Uvolňovač šroubů a rzi ve spreji velmi rychle penetruje na místo určení. Nepostradatelný pomocník při údržbě, servisní opravě a výrobě.

ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.