FIELDMANN FZO 5011 Auto škrabka 50000916
FIELDMANN FZO 5011 Auto škrabka 50000916 FIELDMANN FZO 5011 Auto škrabka 50000916

FIELDMANN FZO 5011 Auto škrabka 50000916

- Mrazuvzdorný plast ABS - Změkčená rukojeť - Délka: 31,5 cm - Šířka: 11,5 cm Auto škrabka by neměla chybět v zimní výbavě každého automobilu. Její ergonomický tvar zaručí pohodlné škrábání zam... Zobrazit celý popis »


Výrobce: FIELDMANN
Kód / Model: 50000916

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

- Mrazuvzdorný plast ABS
- Změkčená rukojeť
- Délka: 31,5 cm
- Šířka: 11,5 cm

Auto škrabka by neměla chybět v zimní výbavě každého automobilu. Její ergonomický tvar zaručí pohodlné škrábání zamrzlých oken. Pěnová rukojeť nejen, že je příjemná na omak, ale především nestudí do dlaně.

Auto příslušenství
Sníh a led dá vašemu autu zabrat každý rok. Vybavte svoje auto na zimu příslušenstvím značky Fieldmann. Nepostradatelné pomocníky ocení každý řidič automobilu. V kategorii najdete škrabky nebo smetáky, které se stanou vaší povinnou zimní výbavou. Auto škrabka vám pomůže při odstraňování námrazy z oken vašeho automobilu. Smeták využijete nejen na čerstvě napadaný sníh.

O značce Fieldmann / Produkty vyráběné srdcem
Fieldmann - značka nářadí pro dům i zahradu na českém trhu. Může se pochlubit zajímavou škálou snadno ovladatelných strojů se svěžím a neotřelým designem. Pro tuto značku charakteristická barevná kombinace dodává nářadí hravost a svěžest. A s takovým nářadím je skutečně radost o zahradu pečovat.

Fieldmann je navržen a zkonstruován tak, aby odpovídal požadavkům náročného spotřebitele: usnadňuje práci a šetří čas, je ergonomický, bezpečný, snadno ovladatelný, přináší nejnovější trendy a poskytuje maximální komfort při práci na zahradě, v domě i dílně.

Ačkoli to podle názvu nevypadá, jedná se o ryze českou značku. FIELDMANN je značka s českým managementem a zázemím silné společnosti, která na trh uvedla již celou řadu značek zvučných jmen. Manažeři a technici zodpovědní za produkty Fieldmann dbají na vysoké nároky značky a aktivně se věnují rozšiřování portfolia kvalitních výrobků.

Obchodní i techničtí specialisté zejména na základě svých zkušeností, které posbírali u renomovaných firem v oblasti zahradní a hobby techniky, vybírají ty nejlepší čínské výrobní závody, které produkují výrobky i dalších na trhu již etablovaných značek.

Snaha celého týmu značky Fieldmann je nabídnout zákazníkům produkty za příznivé ceny, produkty v kvalitním provedení splňující současné trendy a které maximálně ctí veškeré bezpečnostní a ergonomické parametry.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.