VÝPRODEJ GARDENA 15000 2 v 1 Ponorné čerpadlo pro čistou a znečištěnou vodu, 550W 9048-20 PO SERVISE!!
VÝPRODEJ GARDENA 15000 2 v 1 Ponorné čerpadlo pro čistou a znečištěnou vodu, 550W 9048-20 PO SERVISE!! VÝPRODEJ GARDENA 15000 2 v 1 Ponorné čerpadlo pro čistou a znečištěnou vodu, 550W 9048-20 PO SERVISE!! VÝPRODEJ GARDENA 15000 2 v 1 Ponorné čerpadlo pro čistou a znečištěnou vodu, 550W 9048-20 PO SERVISE!!

VÝPRODEJ GARDENA 15000 2 v 1 Ponorné čerpadlo pro čistou a znečištěnou vodu, 550W 9048-20 PO SERVISE!!

Žijete v podsklepeném domě, máte na zahradě jezírko nebo bazén nebo potřebujete vyřešit zatopenou stavební jámu? Nemůžete se rozhodnout, zda by pro vás bylo vhodnější čerpadlo pro čistou vodu neb... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GARDENA
Kód / Model: R__9048-20

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Žijete v podsklepeném domě, máte na zahradě jezírko nebo bazén nebo potřebujete vyřešit zatopenou stavební jámu? Nemůžete se rozhodnout, zda by pro vás bylo vhodnější čerpadlo pro čistou vodu nebo ponorné kalové čerpadlo? Proč tedy pro sebe jednoduše neobjevit to nejlepší z obou světů? Pociťte sílu čerpadla GARDENA pro čistou/znečištěnou vodu 15000. Přední značka moderního a vysoce kvalitního zahradního vybavení v Evropě představuje inovativní čerpadlo 2v1, které kombinuje funkce čerpadel pro čistou i kalovou vodu. Nejenomže nabízí možnost plošného sání čisté vody, ale také odčerpávání kalové vody. Přepínání mezi režimem čisté vody a znečištěné vody je pozoruhodně jednoduché, což znamená, že si přitom neušpiníte ruce a ani si náhodně nepostříkáte oblečení. Motor čerpadla s výkonem 550 W nabízí efektivní čerpací kapacitu 15 000 litrů vody za hodinu. S tlakem 0,75 bar a maximální dopravní výškou 7,5 m je čerpadlo 2v1 obzvláště účinné. Toto vysoce výkonné ponorné čerpadlo s nízkou spotřebou energie je proto ideální pro četné aplikace ve vašem domě a na zahradě. Například pokud se prádelna po prasknutí potrubí nebo po povodních naplní relativně čistou vodou, lze použít režim čisté vody. Plošný sací systém pracuje až do hladiny vody pouhý 1 mm. Přepnutím provozního režimu se hybridní čerpadlo v okamžiku stane ponorným kalovým čerpadlem a poskytne vám širokou škálu užitečných funkcí a výhod. Ať už jde o vypouštění zatopené stavební jámy nebo odčerpávání špinavé vody ze zahradního jezírka - až do velikosti nečistot 35 mm vám režim znečištěné vody tohoto inovativního ponorného čerpadla může ukázat, čeho je schopen. Díky vysoce kvalitním materiálům s prvky z nerezové oceli, trvanlivé keramické hřídeli s vynikajícím trojitým těsněním se jedná o spolehlivé zařízení s dlouhou životností. Praktické ovládání čerpadla 2v1 na rukojeti je ještě uživatelsky přívětivější. Čerpadlo pro čistou/znečištěnou vodu 15000 značky GARDENA se snadno ovládá a pokud jde o připojení hadic, je velmi univerzální. Umožňuje rychlé a snadné připojení hadic o průměru 25 mm (1"), 32 mm (11/4") a 38 mm (11/2"), další možnosti připojení vznikají se závitem G1" nebo G1 1/2". Hadice lze snadno připojit jediným kliknutím díky chytrému spojovacímu mechanismu GARDENA. Proto je ideální pro všechny majitele domů a zahrad, kteří kladou velký důraz na maximální flexibilitu nebo si ještě nejsou jisti, zda hledají čerpadlo na čistou vodu nebo znečištěnou vodu. Toto stylové hybridní čerpadlo vás jednoduše zbaví tohoto rozhodování a nabídne vám výhody obou funkcí. Můžete se spolehnout na více než 40 let zkušeností společnosti GARDENA v zavlažovacích a odvodňovacích čerpadlech a čerpadlech pro zásobování domácnosti užitkovou vodou. GARDENA nabízí na všechna čerpadla záruku v trvání 5 let, stačí se zaregistrovat online a pocítit sílu čerpadel GARDENA!

Parametry:
• Jmenovitý výkon: 550 W
• Maximální výtlačná kapacita: 15000 l/h
• Maximální tlak: 0.75 bar
• Maximální hloubka ponoru: 7 m
• Maximální výtlačná výška: 7.5 m
• Maximální teplota čerpaného média: 35 °C
• Délka kabelu: 10 m
• Typ napájecího kabelu: H07 RNF
• Elektrická ochranná třída: IP X8
• Automatická funkce: Přes plovákový spínač
• Připojovací závit: 33,3 mm (G1"), 47,9 mm (G1 1/2")

ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.