VÝPRODEJ GROHE Eurosmart NEW M páková umyvadlová baterie s odtokem, chrom 23322001 POŠKOZENÉ!!
VÝPRODEJ GROHE Eurosmart NEW M páková umyvadlová baterie s odtokem, chrom 23322001 POŠKOZENÉ!! VÝPRODEJ GROHE Eurosmart NEW M páková umyvadlová baterie s odtokem, chrom 23322001 POŠKOZENÉ!! VÝPRODEJ GROHE Eurosmart NEW M páková umyvadlová baterie s odtokem, chrom 23322001 POŠKOZENÉ!! VÝPRODEJ GROHE Eurosmart NEW M páková umyvadlová baterie s odtokem, chrom 23322001 POŠKOZENÉ!!

VÝPRODEJ GROHE Eurosmart NEW M páková umyvadlová baterie s odtokem, chrom 23322001 POŠKOZENÉ!!

GROHE Eurosmart NEW M páková umyvadlová baterie DN 15 s odtokovou soupravou, chrom 23322001 Velikost M - jednootvorová montáž - kovová páka - keramická kartuše 28 mm s GROHE SilkMove® - GROHE Sta... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GROHE
Kód / Model: R__G23322001

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

GROHE Eurosmart NEW M páková umyvadlová baterie DN 15 s odtokovou soupravou, chrom 23322001
Velikost M
- jednootvorová montáž
- kovová páka
- keramická kartuše 28 mm s GROHE SilkMove®
- GROHE StarLight® chromový povrch
- GROHE EcoJoy® perlátor 5,7 l/min
- odtoková souprava DN 32
- flexi připojovací hadičky
- GROHE QuickFix® rychlomontážní systém

Eurosmart NEW
Nová řada Eurosmart byla skrz naskrz vylepšena, počínaje moderním designem a konče prvotřídními vestavěnými technologiemi. Nový vnitřek BlueCore
představuje pečeť dokonalosti inženýrských postupů ve společnosti GROHE. U umyvadlových, kuchyňských, vanových a sprchových baterií je nyní vestavěná
nová, 35 mm kartuše GROHE SilkMove® s integrovaným omezovačem teploty. Řada Eurosmart tak zůstává rozumnou a výhodnou volbou pro malé i velké
koupelnové projekty.

SilkMove
Plynulý, snadný pohyb, přesnost a výjimečný komfort, který vydrží navždy.
To je technologie GROHE SilkMove®, která je dostupná pouze u vodovodních baterií GROHE. Přesné a plynulé ovládání pákových baterií dokonale vystihuje kvalitu a náskok naší značky před ostatními. Kartuše s technologií GROHE SilkMove® umožňují pozvolné a přesné ovládání toku vody a její teploty.

Kartuše je klíčovou součástí každé baterie. Je to místo, kde se nacházejí keramické disky. Disky jsou vyrobeny z keramické slitiny používané u vesmírných technologií, které se navzájem překrývají s mimořádnou přesností. Zrcadlově naleštěný povrch disků je potažen speciálním teflonovým mazivem, které zaručuje minimalizaci tření. Páka vodovodní baterie je k diskům důkladně a pevně připojena pomocí mosazné spojnice. Vzhledem k tomu, že se jedná o jednu z nejdůležitějších součástí baterie, je nezbytné zajistit jejich nekompromisní kvalitu a špičkové zpracování.

GROHE je jedním z největších výrobců vodovodních baterií a zároveň jednou z mála, která si zajišťuje výrobu kartuší sám. Díky tomuto postupu naše kartuše vydrží celoživotní provoz bez nutnosti provádět údržbu.

Ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.