WC - Toalety

GEBERIT
Oblíbenosti Hodnocení Ceny Ceny
WC - Toalety

Toaleta je opravdu nepostradatelná součást bydlení. V dnešní době existuje velké množství druhů wc mís a příslušenství. WC rozlišujeme závěsné a volně stojící. Splachování funguje na principu dvojího splachování za pomoci dvou tlačítek, kdy jedno splachuje cca 4 l vody a druhé 6 l vody. Najdeme tu moduly pro závěsné WC.

Dále se dělí na WC mísy s hlubokým splachováním, což znamená, že vnitřní prostor mísy je vyplněn celý vodou. Pak máme WC mísu s plochým splachováním, kde je ve vnitřním prostoru mísy navíc malá keramická plocha. Všeobecně tento typ mísy bývá vyšší něž se splachováním hlubokým. V nabídce máme i příslušenství jako jsou sedátka, poklopy, ovládací tlačítka a další montážní příslušenství.

Závěsné nebo volně stojící klozety od výrobců LAUFENJIKA, ROCA, ALCAPLASTGEBERIT, KOLO, VILLEROY & BOCH, aj. naleznete v našem e-shopu za jedinečně nízké ceny! Pokud si nevíte rady s vhodným výběrem, tak Vám rád poradí náš odborný personál.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.