Krtkův naučný tablet pro nejmenší Krtek na baterie 11100005
Krtkův naučný tablet pro nejmenší Krtek na baterie 11100005 Krtkův naučný tablet pro nejmenší Krtek na baterie 11100005 Krtkův naučný tablet pro nejmenší Krtek na baterie 11100005

Krtkův naučný tablet pro nejmenší Krtek na baterie 11100005

Krtkův naučný tablet pro nejmenší Krtek na baterie Ani malé děti nemusí mít zapovězeny elektronické hračky. Tablet pro nejmenší děti Učíme se s Krtkem se právě naopak skvěle hodí pro malé obje... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 11100005

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Krtkův naučný tablet pro nejmenší Krtek na baterie

Ani malé děti nemusí mít zapovězeny elektronické hračky. Tablet pro nejmenší děti Učíme se s Krtkem se právě naopak skvěle hodí pro malé objevitele. Krteček je velmi zábavnou formou naučí poznávat abecedu i čísla, psát, osvojit si základy angličtiny (abecedu i slovíčka) a v neposlední řadě je také seznámí se 6 básničkami Jiřího Žáčka, které jsou v tabletu nahrány. Dvojjazyčný dotykový tablet s LED displejem rozvíjí slovní zásobu, představivost a logické myšlení. Zdokonaluje jemnou motoriku a v neposlední řadě rozvíjí zrak a sluch. Vyzkoušejte také učení hrou.

Od věku: 3 roky
Pro holku i kluka
Material: plast
Rozměry: 24,1x18,7x1,8cm

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.