Celoplošné dřezy

ALVEUS
NOVASERVIS
Oblíbenosti Hodnocení Ceny Ceny
Celoplošné dřezy

Výška a provedení hrany dřezu musí korespondovat s pracovní deskou což snižuje možnost výběru, oproti běžným dřezům nastavným nebo vestavným. Celoplošné dřezy nabízí například výrobce FRANKE, ALVEUS nebo BLANCO. Samozřejmě i celoplošné dřezy mají své výhody i nevýhody.

Mezi hlavní výhody řadíme větší odkládací plochu než u ostatních dřezů, lépe se u nich udržuje pořádek a tím pádem je zajištěna lepší hygiena. Dalším plusem je ekonomická výhodnost, protože díky jejich rozměrům ušetříte za pracovní desku.

Pokud se budeme zajímat o nevýhody, patřil by sem nemoderní vzhled a možná trochu nepraktické začlenění do kuchyňské linky. Pak také v případě nerezových dřezů je nevýhoda v tom, že jsou často vyráběné z více kusů. A v neposlední řadě je mínusem to, že provedení hrany dřezu nemusí být shodné s pracovní deskou.

Nečekejte a vyberte si zde dřez podle Vašich představ a potřeb. Nabízíme jen kvalitní a prověřené zboží. Velkou část sortimentu vedeme skladem, což zaručuje rychlé dodání k Vám. Náš personál Vám také rád pomůže s výběrem. Využijte skvělé nabídky za bezkonkurenční ceny!

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.