Dvoudřezy

BLANCO
FRANKE
NOVASERVIS
Oblíbenosti Hodnocení Ceny Ceny
Dvoudřezy

Nerezové nebo granitové dvoudřezy, dvoudřezy ALVEUS, dvoudřezy BLANCO, dvoudřezy FRANKE, dvoudřezy NOVASERVIS a další. Dvojdřezy přináší pohodlí a variabilitu do Vaší kuchyně. Pokud máte dostatečně prostornou kuchyň dostatkem místa pro pracovní desku vyplatí se uvažovat nad použitím dvoudřezu. Samozřejmě pokud máte myčku, je většinou dvoudřez zbytečný. Druhý dřez je možné používat například jako odkládací nebo odkapávací plochu. Při výběru dřezu je důležité orientovat se podle velikosti Vaší kuchyňské linky a také hloubkou dřezu, aby bylo pro vše dostatek prostoru.

V dnešní době jde lehce sehnat praktický a funkční dřez, který je zárověň designově zajímavý. Vyrábí se několik materiálů a velikostí či barev. Je důležité vědět, jaký typ, materiál a nebo jakou velikost dřezu požadujeme. U nás Vám s výběrem toho pravého dřezu rádi poradíme!

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.