Rohové dřezy

V této kategorii nejsou žádné produkty.
Rohové dřezy

Rohové dřezy jsou řešené a přizpůsobené k instalaci do rohu kuchyňslé linky. Tvarové řešení těchto dřezů se liší, jsou designově nápadité a netradišní. Nabízíme rozmanité tvary především granitových dřezů výrobců BLANCO, ALVEUS, TEKA, FRANKE aj. Rohové dřezy jsou ideální především do kuchyní ve tvaru písmene U nebo L. Dříve se rohové dřezy považovaly za nepraktické a nebyly ani moc oblíbené. V dnešní době jsou tyto čím dál více oblíbené a mají pratické využití. Výhodou je, že hlavně v menších kuchyních šetří místo. Naopak nevýhodou je to, že se k rohovému dřezu vejde jeden člověk a také není možné ho umístit pod okno.

Stejně jak ostatní dřezy, se rohové dřezy vyrábí v různých materiálech, designech, barvách a velikostech. Neliší se ani moc cenami. U nás nabízíme velký výběr kvalitních a odolných rohových dřezů za bezkonkurenčně nízké ceny, které jinde nenajdete!

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.