Ruční nářadí

BOSCH
GÜDE
Oblíbenosti Hodnocení Ceny Ceny
Ruční nářadí

Potřebujete něco přitlouct, utáhnout nebo uříznout? Potřebujete vybavit svou dílnu? Hledáte vhodný dárek pro kutila? Ať už chcete cokoli, u nás to najdete!  Na své si tu přijde opravdu každý. Nadšený domácí kutil i odborná firma. Ruční nářadí je nezbytnou součástí každé dílny, ušetří Vám čas i peníze. Prodáváme pouze kvalitní zboží na profesionální úrovni. 

Vyberte si svoji sadu nářadígola sadu, kotouče, pilušroubovákkleštěnožekladiva, pistole na pěnu, vytlačovací pistole a spoustu dalšího vybavení.

Nabízíme jen kvalitní výrobky od předních výrobců s dlouholetými zkušenostmi, mezi které patří například: EXTOL, ERBA, KITO, FORTUMREMS  BOSCH a další. Pokud váháte s výběrem, jednoduše nás kontaktujte a my Vám rádi poradíme! Většinu zboží držíme skladem, takže ho co nejrychleji doručíme k Vám domů. Neváhejte tedy a vyberte si z pohodlí domova to, co právě potřebujete.

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.