INTEX Small Frame Pool Bazén 450 x 220 x 84 cm 28273NP
INTEX Small Frame Pool Bazén 450 x 220 x 84 cm 28273NP INTEX Small Frame Pool Bazén 450 x 220 x 84 cm 28273NP INTEX Small Frame Pool Bazén 450 x 220 x 84 cm 28273NP INTEX Small Frame Pool Bazén 450 x 220 x 84 cm 28273NP

INTEX Small Frame Pool Bazén 450 x 220 x 84 cm 28273NP

Pro osvěžení v horkých dnech se zaručeným faktorem pobavení pro celou rodinu, to vše nabízí bazén s kovovým rámem o velikosti 450 x 220 x 84 cm světového výrobce firmy INTEX. Obsah vody při napln... Zobrazit celý popis »


Výrobce: INTEX
Kód / Model: 28273NP

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Pro osvěžení v horkých dnech se zaručeným faktorem pobavení pro celou rodinu, to vše nabízí bazén s kovovým rámem o velikosti 450 x 220 x 84 cm světového výrobce firmy INTEX. Obsah vody při naplnění 90% 7.127 l, čas montáže ca. 30 minut. Tloušťka folie podlahy 0,52 mm a stěny 0,58 mm se postarají o vysokou stabilitu a jistotu. Pro optimální filtraci doporucujeme INTEX filtrace typu ECO. Tyto filtrace jsou nejen vhodné z hlediska výkonu, ale také obsahují příslušné koncovky, které jsou k bazénu vhodné.

Přehled údajů:

  • Bazén 450 x 220 x 84 cm
  • Obsah vody při 90 % naplnění: 7.127 l
  • Tloušťka folie podlahy 0,52 mm
  • Tloušťka folie stěn 0,58 mm

Tloušťka materiálu a kvalita
Dno a boční stěny této série bazénů jsou vyrobeny ze 3 vrstev materiálu SUPER-TOUGH®. Tento velice pevný materiál se skládá a z polyesterové podkladové tkaniny se silným, oboustranně nalaminovaným PVC. SUPER-TOUGH® je odolný proti benzínu, oleji, slané vodě a obzvlášť odolný proti oděru, nárazu a slunečnímu záření.

Konstrukce
Aby byla konstrukce odolná vůči rzi a korozi, je tato série bazénů standardně dodávána s pozinkovanou konstrukcí. Všechny hrany jsou zaoblené, aby se předešlo případnému poranění dětí. Silné POM plastové kolíky zajišťují bezpečné uzamčení jednotlivých dílů mezi sebou. Kolmé podpěry na obvodu bazénu zajišťují rovnoměrné rozložení celkové hmotnosti.

Vypouštění a bezpečnost
Tyto bazény standardně disponují šroubovacím vypouštěcím ventilem na vnější straně a tlakovým uzávěrem na vnitřní straně bazénové fólie. Tento slouží nejen k vyšší bezpečnosti, ale zároveň chrání před neúmyslným vypuštěním bazénu.

Praktičtí pomocníci
Nejen montáž, ale i demontáž = vypuštění bazénu by mělo být rychlé a jednoduché. Za tímto účelem je již v základní výbavě vypouštěcí zařízení s připojením na hadici. Musíte jen odšroubovat vypouštěcí ventil a připojit zahradní hadici. Zbytek se dokončí sám.

Připojení filtrace
Bazén je standardně vyráběn s přípojkami k filtračním zařízením INTEX, typ ECO. Pro bezproblémové připojení doporučujeme použití těchto filtrací, neboť nejenže disponují potřebnými spojkami, ale také skvělým filtračním výkonem. U ostatních modelů musí být součástky k připojení zakoupeny dodatečně.

Uzávěr přípojky k filtraci
Chcete používat Váš bazén i bez připojení filtrace?
Chcete vyměnit filtrační kartuši?
Právě se provádí údržba Vašeho filtračního čerpadla?
Žádný problém! Jednoduše použijte k uzavření přípojky k filtraci uzávěr, který je součástí již v základní výbavě. K uzavření jej zmáčkněte v otvoru přípojky k filtraci na vnitřní straně bazénové fólie. Rychle, jednoduše, efektivně.


ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.