BESTWAY Flowclear AquaCrawl Bazénový vysavač 58212
BESTWAY Flowclear AquaCrawl Bazénový vysavač 58212 BESTWAY Flowclear AquaCrawl Bazénový vysavač 58212 BESTWAY Flowclear AquaCrawl Bazénový vysavač 58212 BESTWAY Flowclear AquaCrawl Bazénový vysavač 58212 BESTWAY Flowclear AquaCrawl Bazénový vysavač 58212 BESTWAY Flowclear AquaCrawl Bazénový vysavač 58212 BESTWAY Flowclear AquaCrawl Bazénový vysavač 58212

BESTWAY Flowclear AquaCrawl Bazénový vysavač 58212

Bazénový vysavač Bestway AquaCrawl™ lze snadno sestavit a také jeho používání je velmi jednoduché. Stačí, když ho připojíte k vašemu filtračnímu čerpadlu pomocí jednoho z přiložených adaptérů, a ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: BESTWAY
Kód / Model: 58212

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Bazénový vysavač Bestway AquaCrawl™ lze snadno sestavit a také jeho používání je velmi jednoduché. Stačí, když ho připojíte k vašemu filtračnímu čerpadlu pomocí jednoho z přiložených adaptérů, a můžete se dát do čištění. Nečistoty jsou vtahovány do vyjímatelného sáčku, který lze vyprázdnit a používat opakovaně.

Vysavač se skvěle hodí k vysávání bazénu o průměru menším než 4,57 m. Na tyč můžete nasadit jednu ze 2 výměnných redukčních hubic, z nichž jedna disponuje kartáčem pro odstraňování odolných nečistot a druhá představuje standardní nástavec bazénového vysavače pro vysávání volně plovoucích nečistot.

Sada obsahuje:

  • 4dílná hliníková tyč, která lze snadno spojit
  • 2 adaptéry pro různá připojení na vnitřní straně bazénu
  • 2 šikmé redukční hubice, jedna s kartáčem
  • 1 hadice vysavače (průměr 32 mm, délka 6 m)

ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.