BESTWAY Lay-Z-Spa Dobíjecí podvodní bazénový vysavač 60313
BESTWAY Lay-Z-Spa Dobíjecí podvodní bazénový vysavač 60313 BESTWAY Lay-Z-Spa Dobíjecí podvodní bazénový vysavač 60313 BESTWAY Lay-Z-Spa Dobíjecí podvodní bazénový vysavač 60313 BESTWAY Lay-Z-Spa Dobíjecí podvodní bazénový vysavač 60313 BESTWAY Lay-Z-Spa Dobíjecí podvodní bazénový vysavač 60313 BESTWAY Lay-Z-Spa Dobíjecí podvodní bazénový vysavač 60313 BESTWAY Lay-Z-Spa Dobíjecí podvodní bazénový vysavač 60313 BESTWAY Lay-Z-Spa Dobíjecí podvodní bazénový vysavač 60313 BESTWAY Lay-Z-Spa Dobíjecí podvodní bazénový vysavač 60313

BESTWAY Lay-Z-Spa Dobíjecí podvodní bazénový vysavač 60313

Dobíjecí poloautomatický bazénový vysavač Lay-Z-Spa od značky Bestway udržuje vodu v bazénu čistou a je ideální pro čištění dna vířivek a nafukovacích bazénů.Bezdrátový elektrický vysavač pohání ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: BESTWAY
Kód / Model: 60313

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Dobíjecí poloautomatický bazénový vysavač Lay-Z-Spa od značky Bestway udržuje vodu v bazénu čistou a je ideální pro čištění dna vířivek a nafukovacích bazénů.

Bezdrátový elektrický vysavač pohání dobíjecí lithiová baterie bez paměťového efektu a podává konzistentní výkon po dobu celých 30 minut. Dlouhá teleskopická dvoudílná tyč na vysavači bazénu dosáhne do hloubky asi 1,5 m, takže snadno vyčistíte dno bazénu. Má otočnou sací hlavu s koly a kartáči. Nečistoty se shromažďují ve filtru z nerezové oceli, který lze snadno vyjmout a vyčistit, a úroveň nečistot si můžete kdykoli ověřit v průhledném těle. Nabíjecí USB kabel je součástí balení.

S poloautomatickým elektrickým vysavačem Lay-Z-Spa od značky Bestway vám již čištění vašeho nadzemního bazénu nezabere tolik času!

Parametry:
• S celkovým dosahem přibližně 1,5 m
• Průhledné tělo ukazuje množství zachycených nečistot
• Dobíjecí lithiová baterie (bez paměťového efektu)
• Konzistentní výkon po celých 30 minut
• Ideální pro vířivky a malé bazény
• Otočná sací hlava s kolečky a kartáči
• Nečistoty jsou sbírané do přístupného a filtru z nerezové oceli, který se snadno vyprazdňuje
• Nabíjecí kabel USB

Balení obsahuje:
• 1 x dobíjecí poloautomatický vysavač
• 1 x nabíjecí kabel USB

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.