STEINBACH Bazénový vysavač Speedcleaner Poolrunner 061014
STEINBACH Bazénový vysavač Speedcleaner Poolrunner 061014 STEINBACH Bazénový vysavač Speedcleaner Poolrunner 061014 STEINBACH Bazénový vysavač Speedcleaner Poolrunner 061014 STEINBACH Bazénový vysavač Speedcleaner Poolrunner 061014 STEINBACH Bazénový vysavač Speedcleaner Poolrunner 061014 STEINBACH Bazénový vysavač Speedcleaner Poolrunner 061014 STEINBACH Bazénový vysavač Speedcleaner Poolrunner 061014 STEINBACH Bazénový vysavač Speedcleaner Poolrunner 061014 STEINBACH Bazénový vysavač Speedcleaner Poolrunner 061014

STEINBACH Bazénový vysavač Speedcleaner Poolrunner 061014

STEINBACH Bazénový vyasavač Speedcleaner Poolrunner 061014 Plně automatický, elektrický čistič k čištění bazénů s plochým dnem. Připojení na skimmer nebo k externí filtraci není nutné. Tento čis... Zobrazit celý popis »


Výrobce: STEINBACH
Kód / Model: 061014

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

STEINBACH Bazénový vyasavač Speedcleaner Poolrunner 061014

Plně automatický, elektrický čistič k čištění bazénů s plochým dnem. Připojení na skimmer nebo k externí filtraci není nutné. Tento čistič pracuje pod napětím motoru 24 V. Filtrační systém funguje o výkonu 15.000 l/h. Délka kabelu mezi řídící jednotkou a čističem je 12 m. Tento čistič se doporučuje použít pro bazény velikosti 8 x 4 m.

Integrovaný čistící systém
Vysoce výkonný filtrační systém 15.000 l/h

Proudový pohon
Pohyb se realizuje pomocí jedné trysky na přední, resp. zadní straně. Nečistoty ze dna jsou nasávány a filtrovány spodní stranou bazénového vysavače Poolrunner. Následně proudí vyčištěná voda zpátky do bazénu skrz otvor trysky. Otáčením trysek lze nastavit, aby dnový vysavač čistil dno bazénu buď rovně a nebo v "obloucích".

Manipulace
Filtrační jednotka se nachází uvnitř přístroje. 4 rychlouzávěry zajišťují snadné otvírání horního dílu. Stejně tak úchytka na přední, resp. zadní straně usnadňuje vyjmutí přístroje z bazénu.

Jemnost filtrování
Vysoce kvalitní síťka filtru udržuje nasáté nečistoty uvnitř filtračního zařízení. Kompletní jednotku je možné za účelem čištění jednoduše vyjmout.

Nasávání
Nečistoty jsou nasávány do filtrační jednotky 2 velkými otvory na spodní straně čističe. Automatické uzavírací lišty zabraňují zpětnému toku nečistot do bazénu.

Ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.