INTEX CANDY ZONE Dětský bazén 57149NP
INTEX CANDY ZONE Dětský bazén 57149NP INTEX CANDY ZONE Dětský bazén 57149NP INTEX CANDY ZONE Dětský bazén 57149NP INTEX CANDY ZONE Dětský bazén 57149NP

INTEX CANDY ZONE Dětský bazén 57149NP

INTEX CANDY ZONE Dětský bazén, 57149NPNafukovací brouzdaliště pro letní štěstí všech dětí. Vyrobeno s použitím pouze hypoalergenních materiálů a vysoce odolného vinylu a s nafukovacími bezpečnost... Zobrazit celý popis »


Výrobce: INTEX
Kód / Model: 57149NP

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

INTEX CANDY ZONE Dětský bazén, 57149NP

Nafukovací brouzdaliště pro letní štěstí všech dětí. Vyrobeno s použitím pouze hypoalergenních materiálů a vysoce odolného vinylu a s nafukovacími bezpečnostními kruhy.

Sada obsahuje plastové kuličky, nafukovací lízátka, kruhy a mnoho dalších detailů, které všechny stimulují představivost a vůli hrát. Můžete také vložit vodní hadici uprostřed bazénu a spustit krásný a osvěžující trysku, což je užitečný nástroj, kdy se vaše děti ještě musí seznámit s vodou.

• Rozměry: 295 x 191 x 130 cm
• Zahrnuje i opravnou opravu
• Zátka pro odvodnění na dně bazénku.

ilustrační foto

 

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.