CONCEPT Chladnička kombinovaná retro volně stojící LKR7360CR
CONCEPT Chladnička kombinovaná retro volně stojící LKR7360CR CONCEPT Chladnička kombinovaná retro volně stojící LKR7360CR

CONCEPT Chladnička kombinovaná retro volně stojící LKR7360CR

CONCEPT Chladnička kombinovaná retro volně stojící LKR7360CR Retro design Pojďte se s námi vrátit v čase. Retro design je v kurzu a zájem o něj stoupá. A jeho velkou předností je, že nikdy nevyj... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: lkr7360cr

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

CONCEPT Chladnička kombinovaná retro volně stojící LKR7360CR

Retro design
Pojďte se s námi vrátit v čase. Retro design je v kurzu a zájem o něj stoupá. A jeho velkou předností je, že nikdy nevyjde z módy. Stylové ledničky z kolekce Concept Retro Cool jsou kombinací charakteristických oblých linií a moderní technologie. Z designového hlediska jsme se snažili zachovat co nejvíce dobového, o čemž svědčí celkový tvar lednice nebo stylové madlo. Perfektně zapadnou do kuchyní zařízených ve venkovském nebo vintage stylu, ale díky nadčasovým odstínům se neztratí ani v moderním interiéru, který osvěží svou jedinečností a dodají kuchyni úplně nový rozměr.


Osvěžení do ruky
Dopřejte si ledovou svěžest a osvěžení i v těch nejteplejších dnech. Je to jednoduché. Nápoje stačí vložit do party boxu a nechat vychladit v lednici. Poté box jednoduše vyndejte a vezměte si ho s sebou kamkoliv chcete. Díky speciálnímu chlazení ledem zůstanou vaše nápoje studené po dlouhou dobu. Party box je velice variabilní. Lze ho použít na vychlazení nápojů ve skle i v plechovkách. Velikost boxu je uzpůsobená pro uložení na dvířkách, čímž efektivně šetří místo ve vaší chladničce.


Nechte ledničku, ať se sama obslouží
S funkcí NO FROST už nebudete muset řešit námrazu uvnitř mrazničky a na potravinách. Odmrazí se sama a vy si tak můžete dopřát komfort z ušetřené práce i času. Funkce NO FROST navíc zrychluje proces zmrazování potravin a tím přispívá k zachování jejich nutričních hodnot po rozmrazení. A v neposlední řadě vede i ke značným úsporám elektrické energie, čímž šetří Vaše peníze.


Sviťte dlouho a úsporně
LED osvětlení vytváří příjemnou atmosféru a rovnoměrné osvětlení vnitřních prostor chladničky. Jeho hlavní výhodou je téměř 90% úspora elektrické energie oproti klasickým žárovkám a výrazně delší životnost. LED diody nevyzařují UV záření ani teplo a jsou šetrné k životnímu prostředí a hlavně k Vašim potravinám.


Držák na víno
Dopřejte si požitek při poznání specifických vlastností vína. Chcete pocítit tu správnou chuť a účinky kvalitního vína? Pokud ano, koupí dobré láhve to nekončí. Důležitá je také správná teplota. Vína, která se podávají chlazená, vložte do speciálního držáku v chladničce. Držák efektivně šetří místo v ledničce, lahve se vám nikam nezakutálejí a nápoj získá požadovanou teplotu.


Dbáme na každý detail
I samotné madlo je pro nás velice důležité. Jeho poškození sice nenaruší funkci lednice, ale z estetického hlediska je to velmi významná část. Proto je opatřeno kovovou výztuží, která slouží k jeho celkovému zpevnění a zajištění delší životnosti. S tímto madlem budete mít pocit jistoty v každém otevření.


Nejenom hezké, ale i praktické
Přihrádky ve dveřích se Vám už jen tak lehce nerozbijí. Jsou totiž vyrobeny z kvalitního plastu s kouřovým efektem a zpevněny nerezovými lištami, které působí velice esteticky a navíc zvyšují jejich celkovou životnost.

Základní popis:

Energetická třída: A+ (0,836 kWh/24h, 305 kWh/rok)
Celkový užitný objem: 318 l
Mrazicí kapacita: 4,2 kg/24 hod
Třída: ****
Funkce NO FROST
Akumulační doba mrazničky: 13 hod
Rozměry: 1890 x 595 x 632,5 mm (v x š x h)
Vnitřní LED osvětlení - velmi úsporné
Stylové madlo s kovovou výztuží
Počet kompresorů: 1
Klimatická třída: N / ST /T
Hlučnost: 45 dB(A)
Barva: krémová

Příslušenství:

PARTY BOX
nerezový držák na víno
3 police z tvrzeného skla
3 transparentní zásuvky v mrazničce
2 zásuvky na ovoce a zeleninu
4 přihrádky ve dveřích chladničky s vyztuženou nerezovou lištou


Ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.