CANDY CCOUS 5142 WH Mraznička šuplíková
CANDY CCOUS 5142 WH Mraznička šuplíková CANDY CCOUS 5142 WH Mraznička šuplíková CANDY CCOUS 5142 WH Mraznička šuplíková

CANDY CCOUS 5142 WH Mraznička šuplíková

CANDY CCOUS 5142 WH Mraznička šuplíková Šuplíková mraznička CCOUS 5142 WH CANDY patří mezi praktické spotřebiče, které drží krok s dobou. Moderní design kuchyni sluší a praktické funkce usnadňu... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 40034626

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

CANDY CCOUS 5142 WH Mraznička šuplíková


Šuplíková mraznička CCOUS 5142 WH CANDY patří mezi praktické spotřebiče, které drží krok s dobou. Moderní design kuchyni sluší a praktické funkce usnadňují používání.
Ačkoliv byste to do ní na první pohled neřekli, mraznička nabídne objem 162 l a vaše potraviny můžete uložit do šesti velkých prosklených zásuvek
S roční spotřebou 229 kWh se šuplíková mraznička CCOUS 5142 WH CANDY řadí do úsporné energetické třídy A+. Takže se nemusíte obávat toho, že pořízení této mrazničky zatíží Váš rozpočet.
Šuplíková mraznička CCOUS 5142 WH CANDY potěší velice tichým chodem, vydává pouhých 43 dB, takže ji klidně můžete umístit i do kuchyně spojené s obývacím pokojem.
Mraznička disponuje funkcí Super Freeze, která dokáže potraviny zmrazit rychleji. Díky možnosti změnit směr otvírání dveří se mraznička přizpůsobí podmínkám interiéru.
Funkce
Super Freeze
Funkce rychlého zmrazení, kdy velmi nízké teploty rychle zmrazí potraviny vložené do mrazáku. Potraviny si tak zachovávají svojí přirozenou chuť a čerstvost.
Díky této technologii také několikanásobně prodloužíte životnost zmrazených potravin a polotovarů. Tuto funkci oceníte zejména při neočekávaných návštěvách pro rychlé ochlazení nápojů.
Technické parametry
Energetická třída: A+
Roční spotřeba: 229 kWh
Objem: 162 l
Hlučnost: 43 dB
Hmotnost: 48 kg

Rozměry
Výška: 143 cm
Šířka: 55 cm
Hloubka: 58 cm

Barva: bílá
Ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.