CANDY CDP 4609 Myčka nádobí
CANDY CDP 4609 Myčka nádobí CANDY CDP 4609 Myčka nádobí

CANDY CDP 4609 Myčka nádobí

CANDY CDP 4609 Myčka nádobí Úzká myčka, která si poradí s každým znečištěním! Bude vám vyhovovat úzká myčka, která vás nadchne poměrem příznivé ceny a vysokého výkonu? Pak právě pro vás je vhodn... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 40027474

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

CANDY CDP 4609 Myčka nádobí

Úzká myčka, která si poradí s každým znečištěním!
Bude vám vyhovovat úzká myčka, která vás nadchne poměrem příznivé ceny a vysokého výkonu? Pak právě pro vás je vhodná volně stojící myčka nádobí Candy CDP 4609 v bílé barvě, která disponuje důmyslně navrženými programy pro perfektní odstranění každé nečistoty.
Praktická a úsporná myčka
Kondenzační myčka nádobí Candy CDP 4609 dosahuje šířky pouhých 45 cm, díky čemuž ušetříte hodně místa. I přesto dokáže umýt až 9 jídelních sad a se svým výkonem spadá do energetické třídy A+. Tím značně uleví vašemu rodinnému rozpočtu a bude šetrná k životnímu prostředí. S její pomocí si mytí nádobí brzy oblíbíte a stane se už jen zábavou.
Programy pro dokonalé mytí
Myčka Candy nabízí 5 programů mytí, které si poradí s každou mírou znečištění. K dispozici máte silný program pro velmi špinavé nádobí a hrnce nebo standardní režim vhodný na běžně ušpiněné talíře, mísy či pánve. Najdete zde i rychlý program, který zaručí perfektně umyté nádobí za pouhých 24 minut při 50 °C.
S ekonomickým programem Eco Bio naopak zaznamenáte co nejmenší úsporu elektrické energie. Nechybí ani program studeného předmytí. Současně s vybraným režimem si můžete zvolit ze 4 mycích teplot, přičemž tvrdá voda je změkčována v 5 stupních.
Přizpůsobte si vnitřní prostor
Mezi hlavní přednosti se řadí nastavitelný horní koš s prostorem pro šálky vybavený čtyřmi sklopnými trny. Díky tomu zde snadno umístíte i velké objemné hrnce. Na příbory poslouží košík umístěný ve spodní části. Spotřebič je vybaven displejem s LED diodami, na kterém snadno nastavíte vybraný program. Zároveň vás bude informovat pomocí indikátoru o doplnění soli a leštidla.
Přídavné funkce
Potěší vás i možnost odloženého startu v krocích po 3-6 -9 hodinách, která vám pomůže s organizováním času a tak můžete mít čisté nádobí připraveno třeba při příchodu z práce. Myčka Candy je opatřena systémem Total overflow, který ochrání spotřebič proti přetečení. Na konec mycího programu vás upozorní zvukový signál.

Ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.