CONCEPT RK-0015 Creative Rychlovarná konvice 1l rk0015
CONCEPT RK-0015 Creative Rychlovarná konvice 1l rk0015 CONCEPT RK-0015 Creative Rychlovarná konvice 1l rk0015

CONCEPT RK-0015 Creative Rychlovarná konvice 1l rk0015

CONCEPT RK-0015 Creative Rychlovarná konvice 1l rk0015 Skvost Vaší kuchyně Hledáte ideální, netradiční doplněk do Vaší domácnosti? Keramická konvice CREATIVE je trefou do černého. Konvice je vyr... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: rk0015

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

CONCEPT RK-0015 Creative Rychlovarná konvice 1l rk0015

Skvost Vaší kuchyně
Hledáte ideální, netradiční doplněk do Vaší domácnosti? Keramická konvice CREATIVE je trefou do černého. Konvice je vyrobena z kvalitního a vysoce hygienického materiálu, který neškodí zdraví. Navíc uvařená voda nemá typický zápach jako může mít voda vařená v plastové konvici. Díky odnímatelnému víku můžete při nalévání vody, až 1l, využít celé hrdlo konvice. Úzká nálevka keramické konvice zajistí přesné a bezpečné nalití vody. Konvice je navíc vybavená i praktickým podstavcem, otočným o 360 °. Konvici tak můžete na podstavec postavit z jakéhokoli úhlu. Tvar podstavce Vám umožní uschování přívodního kabelu.

Vymaluj si mě podle nálady
Dejte volný průchod své fantazii. Konvičku si můžete vyladit do posledního detailu podle sebe. V balení najdete set se 6 barvami na pomalování konvice. Bude už jen na Vás, jaký styl si zvolíte. Až své umělecké dílo dokončíte, stačí konvičku s barvou nechat sušit dva dny při pokojové teplotě, a pak se už můžete jen chlubit.

Technické parametry:
Objem: 1 l
Elegantní moderní design
Bezspirálová keramická nádoba
Kvalitní konektor
2-násobný bezpečnostní systém
Automatické vypínání
Barva: bílá
Příkon: 950 - 1100 W
Napětí: 220 – 240 V

Příslušenství:
Set se 6 barvami na pomalování konvice

Ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.