CONCEPT VD-8200 Sada čtyřhranných dóz 2ks vd8200
CONCEPT VD-8200 Sada čtyřhranných dóz 2ks vd8200

CONCEPT VD-8200 Sada čtyřhranných dóz 2ks vd8200

CONCEPT VD-8200 Sada čtyřhranných dóz 2ks vd8200 Sada obsahuje 2 dózy pro vakuové skladování a marinování potravin. Použití společně s vakuovou svářečkou VA0010 nebo ruční bateriovou vakuovačkou... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: vd8200

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

CONCEPT VD-8200 Sada čtyřhranných dóz 2ks vd8200

Sada obsahuje 2 dózy pro vakuové skladování a marinování potravin. Použití společně s vakuovou svářečkou VA0010 nebo ruční bateriovou vakuovačkou VA0020

DLOUHODOBÉ A EKONOMICKÉ SKLADOVÁNÍ POTRAVIN A PŘEDMĚTŮ
Uchová potraviny čerstvé až 5 krát déle než při klasickém způsobu skladování. Ideální pro tekutiny, křehké potraviny, hotová jídla či předměty. Velmi snadno se používá. Vhodné pro uložení do spíže nebo chladničky. Výborné pro skladování kávy, sušenek, mouky, rýže, oříšků, cereálií, polévek a omáček. Perektně se hodí pro transport hotových pokrmů.

MARINÁTOR
Dóza se dá díky svému praktickému tvaru perfektně použít jako marinátor. Marinovat můžete maso a zeleninu za zlomek obvyklého času. To, co obvykle marinujete hodiny, je nyní hotovo v několika minutách, protože podtlak v marinátoru otevře póry jídla a to tak absorbuje marinádu mnohem rychleji.

DOKONALÁ TECHNOLOGIE
Jednocestným ventilem je vzduch odsát a silikonové těsnění zabrání jeho opětovnému nasátí. Potraviny jsou tak perfektně chráněny před vlhkem.

PERFEKTNÍ PŘEHLED
Datumovka na víku dózy Vám poskytne perfektní přehled, kdy přesně byla potravina uskladněna.

TECHNICKÉ PARAMETRY:
• Obsah balení: 2 ks dóz + hadička pro odsátí vzduchu
• Objem dóz: 1000ml a 2800ml
• Materiál: plast

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.