SANIBROY SANICOMPACT 43 WO ECO Silence WC s čerpadlem
SANIBROY SANICOMPACT 43 WO ECO Silence WC s čerpadlem SANIBROY SANICOMPACT 43 WO ECO Silence WC s čerpadlem SANIBROY SANICOMPACT 43 WO ECO Silence WC s čerpadlem SANIBROY SANICOMPACT 43 WO ECO Silence WC s čerpadlem

SANIBROY SANICOMPACT 43 WO ECO Silence WC s čerpadlem

SANIBROY SANICOMPACT 43 WO ECO Silence WC s čerpadlem Kompaktní WC SANICOMPACT 43 WO ECO Silence je tím správným řešením pro realizaci toalety s umyvadlem na skutečně malém prostoru. Unikátní st... Zobrazit celý popis »


Výrobce: SANIBROY
Kód / Model: C43ECOWO

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

SANIBROY SANICOMPACT 43 WO ECO Silence WC s čerpadlem

Kompaktní WC SANICOMPACT 43 WO ECO Silence je tím správným řešením pro realizaci toalety s umyvadlem na skutečně malém prostoru. Unikátní stavební hloubka pouhé 43 cm z něj činí nejmenší WC na světě, samozřejmě při zachování standardního komfortu. Díky přímému napojení přívodu vody pro splachování do přístroje zároveň šetříte prostor běžně potřebný pro rezervoár.

SANICOMPACT 43 WO ECO Silence je vybaven systémem splachování "Dual Flush" (1,8 / 3 litry), což Vám umožňuje optimalizovat spotřebu vody pro splachování. SANICOMPACT 43 WO ECO Silence čerpá odpadní vodu z WC a umyvadla až do výšky 3m, nebo až do vzdálenosti 30m a samozřejmě je osazen kvalitním sedátkem se "Soft close" systémem. Navíc díky technologii Silence je jeho provoz neuvěřitelně tichý.

Parametry:
Otáčky motoru: 800 ot/min
Průměr odpadního tlakového potrubí: 32 mm
Napětí: 220-240/50 V/Hz
Maximální čerpací výška: 3 m
Maximální čerpací vzdálenost: 30 m
Spotřeba vody: 5 l
Rozměry d x h x v: 390 x 430 x 445 mm
Průměrná teplota vstupní vody: 35 °C

ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.