VÝPRODEJ GARDENA domácí vodárna 4000/5 eco Comfort 1754-20 POUŽITÁ, PO SERVISE, BEZ ORIGINÁLNÍHO OBALU
VÝPRODEJ GARDENA domácí vodárna 4000/5 eco Comfort 1754-20 POUŽITÁ, PO SERVISE, BEZ ORIGINÁLNÍHO OBALU VÝPRODEJ GARDENA domácí vodárna 4000/5 eco Comfort 1754-20 POUŽITÁ, PO SERVISE, BEZ ORIGINÁLNÍHO OBALU VÝPRODEJ GARDENA domácí vodárna 4000/5 eco Comfort 1754-20 POUŽITÁ, PO SERVISE, BEZ ORIGINÁLNÍHO OBALU VÝPRODEJ GARDENA domácí vodárna 4000/5 eco Comfort 1754-20 POUŽITÁ, PO SERVISE, BEZ ORIGINÁLNÍHO OBALU VÝPRODEJ GARDENA domácí vodárna 4000/5 eco Comfort 1754-20 POUŽITÁ, PO SERVISE, BEZ ORIGINÁLNÍHO OBALU VÝPRODEJ GARDENA domácí vodárna 4000/5 eco Comfort 1754-20 POUŽITÁ, PO SERVISE, BEZ ORIGINÁLNÍHO OBALU

VÝPRODEJ GARDENA domácí vodárna 4000/5 eco Comfort 1754-20 POUŽITÁ, PO SERVISE, BEZ ORIGINÁLNÍHO OBALU

VÝPRODEJ GARDENA domácí vodárna 4000/5 eco Comfort 1754-20 POUŽITÁ, PO SERVISE, BEZ ORIGINÁLNÍHO OBALU Vysoce výkonná technologie – tichý provoz. Pomocí GARDENA domácí vodárny 4000/5 eco Comfor... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GARDENA
Kód / Model: R__1754-20

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

VÝPRODEJ GARDENA domácí vodárna 4000/5 eco Comfort 1754-20 POUŽITÁ, PO SERVISE, BEZ ORIGINÁLNÍHO OBALU

Vysoce výkonná technologie – tichý provoz.

Pomocí GARDENA domácí vodárny 4000/5 eco Comfort s výkonem 850 W a maximální kapacitou 3500 l/h, můžete snadno ušetřit energii. Vodárna plně automaticky distribuuje levnou dešťovou vodu, například ze sudu na dešťovou vodu, ze studny nebo cisterny do vaší domácnosti a zahrady. Vodu z domácí vodárny můžete například použít pro splachování toalety, pro zásobování pračky a pro zavlažování vaší zahrady. V závislosti na požadavcích na vodu se domácí vodárna zapíná a vypíná automaticky, takže pracuje velmi levně. Plynule nastavitelný eco režim také ušetří až 15 % energie ve srovnání s normálním provozem. Díky tomu je šetrná i k vaší peněžence a životnímu prostředí. Bezpečnost je zaručena integrovanou pojistkou chodu nasucho s výstražnou kontrolkou: domácí vodárna se automaticky vypne v případě chodu nasucho. V případě zahřátí čerpadla, když kapalina nemůže odtékat, se čerpadlo automaticky vypne díky tepelné pojistce proti přetížení. Pohodlné: velkoobjemová 24 l nádrž , která je 5 let bezúdržbová. Během této doby, membrána nemusí být měněna a ani není potřeba doplňovat vzduch. GARDENA domácí vodárna Comfort je sériově vybavena integrovaným předfiltrem, který chrání čerpadlo před nečistotami a pískem, rovněž také zpětnou klapkou, což znamená, že může být snadno uvedena do provozu a otočením multifunkčním přepínače přepnuta na manuální nebo automatický provoz. Velký plnící otvor a napouštěcí ventil zajistí rychlé a bezproblémové uvedení do provozu. Samonasávání je optimalizováno pomocí nastavení ručního kontrolního ventilu. Kromě toho, tepelná pojistka proti přetížení sleduje plynulý a bezchybný chod bezdúdržbového kondenzátorového motoru. Na výtlačné straně může majitel využít tři přípojky podle požadavků a může tak využívat několik zařízení najednou. Před příchodem prvních mrazů je nutné vypustit čerpadlo za pomoci vypouštěcího šroubu. Domácí vodárna přesvědčí zákazníky svou dobře navrženou technologií, kvalitními materiály a kompaktním, prostorově úsporným designem. Manometr a tlakový spínač jsou integrovány do úsporné a přehledné konstrukce. Nesmí se čerpat slaná voda, agresivní a lehce hořlavé látky, ani potraviny. Jako příslušenství je možné zakoupit v servisu GARDENA odpružené gumové nožičky, které umožňují ještě tišší chod domácí vodárny. Max. tlak/dopravní výška 4.5 bar/45 m Připojovací závit 33.3 mm (G1).

Šetří energii a je běžný
Nastavitelný eco režim šetří energii až o 15 % ve srovnání s běžným provozem.

Nádrž je po dobu 5 let bezúdržbová
Není nutné měnit membránu, ani doplňovat vzduch.

Integrovaná pojistka chodu nasucho s kontrolkou funkce
Čerpadlo se vypíná automaticky, např. při nedostatku vody ve studni nebo v zásobníku. Automatické bezpečnostní vypínání: chrání čerpadlo před přehřátím, které může způsobit jeho poškození.

Bezproblémové uvedení do provozu
Automatický kontrolní ventil umožňuje optimání samonasávání a bezproblémové uvedení do provozu. Běžně se zapíná a vypíná pomocí multifunkčního přepínače. Možnost volby mezi manuálním nebo automatickým provozem.

Ještě efektivnější – 3 možnosti připojení zavlažovacích přístrojů
Současně lze na výtlačené straně připojit několik zařízení.

Specifikace
Jmenovitý výkon: 850 W
Maximální výtlačná kapacita: 3500 l/h / 924,6 g/h
Maximální tlak: 4,5 bar
Maximální samonasávací výška: 8 m
Maximální výtlačná výška: 45 m
Pod tlakem: 1,5 bar
Přívodní oběžné kolo: Proud vody
Maximální teplota čerpaného média: 35 ° C
Hmotnost kg:15 kg
Délka kabelu: 1,5 m
Typ napájecího kabelu: H05 RNF
Elektrická ochranná třída: IP X4

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.