CONCEPT CP3000 PERFECT CLEAN 3 V 1 vysavač a parní čistič
CONCEPT CP3000 PERFECT CLEAN 3 V 1 vysavač a parní čistič CONCEPT CP3000 PERFECT CLEAN 3 V 1 vysavač a parní čistič CONCEPT CP3000 PERFECT CLEAN 3 V 1 vysavač a parní čistič CONCEPT CP3000 PERFECT CLEAN 3 V 1 vysavač a parní čistič

CONCEPT CP3000 PERFECT CLEAN 3 V 1 vysavač a parní čistič

CONCEPT CP3000 PERFECT CLEAN 3 V 1 vysavač a parní čistič Více času pro Vás – 3 v 1 Dokážete si představit, že zvládnete úklid domu či bytu za polovinu času? To není hudba budoucnosti, ale reali... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: cp3000

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

CONCEPT CP3000 PERFECT CLEAN 3 V 1 vysavač a parní čistič

Více času pro Vás – 3 v 1
Dokážete si představit, že zvládnete úklid domu či bytu za polovinu času? To není hudba budoucnosti, ale realita s revolučním vysavačem a parním mopem v jednom od Conceptu. Klasický vysavač i kbelík s hadrem můžete nechat v komoře. S CP3000 pohodlně vysajete a zároveň v jednom tahu i vytřete veškeré tvrdé podlahy, které v domě či bytě najdete. A to vše bez zbytečného víření prachu. Alergici budou radostí bez sebe. Nebo naopak můžete jen vysávat nebo jen stírat.

Síla kouzelné páry
Už Vás nebaví utrácet spoustu peněz za čisticí prostředky na úklid a používat chemické saponáty, které mohou ohrozit Vaše zdraví? Využijte téměř nadpřirozených účinků páry. Teplota nad 80 °C spolehlivě zahubí 99 % všech domácích bakterií. V tomto měřítku je stostupňová pára nepřekonatelným vítězem.

Parní mop
Dokonale čisté podlahy bez kbelíku se špinavou vodou už nebudou jen snem. Jednoduše stačí naplnit 730ml nádržku vodou, připevnit textilní potah a do 30 vteřin si můžete páru snadno dávkovat pomocí rozprašovače. Pro pohodlné uskladnění kabelu je mop vybavený speciálním držákem.

Snadné a intuitivní ovládání
Parní čistič CP3000 každého potěší naprosto jednoduchým a intuitivním ovládám. Můžete se rozhodnout, zda budete chtít jen vysávat, vytírat nebo šetřit čas a uděláte oboje zároveň. Podle typu podlahy můžete regulovat i množství dávkované páry. Uklízení bude jedna radost.

Princip cyklonového vysávání s kvalitním filtrem
Pro perfektně naklizený byt Vám bohatě bude stačit cyklonová nádoba o objemu 1000 ml. Samotné vyprazdňování nádoby je naprosto hygienické. Stačí stisknout tlačítko, vše vysypat, přičemž se nečistot a prachu nemusíte vůbec dotknout. Vaše domácnost tak bude jako ze škatulky.

Kazeta vodního filtru
Vodní filtr pomáhá filtrovat minerály obsažené ve vodě, které snižují účinnost parního čističe. Do parního mopu můžete používat obyčejnou vodu z vodovodu. Pro prodloužení životnosti spotřebiče doporučujeme každých 80 – 100 hodin filtr vyměnit.

Rodina Perfect Clean
Ne nadarmo se říká: čistota půl zdraví. Proto jsme v Conceptu připravili celou řadu pomocníků na úklid. Stačí si jen vybrat, který Vám bude vyhovovat a padne Vám do ruky. Už máte svého favorita?

Technické parametry:
- 3 v 1 – vysává, stírá, vysává a stírá zároveň
- Hlučnost: 80 dB
- Kapacita nádoby na vodu: 730 ml
- Kapacita nádoby na prach: 1000 ml
- Doba nahřátí: 30 s
- Doba provozu s párou: 30 min.
- Kontrolka nahřátí
- Praktický držák na kabel
- Barva: bílá + tyrkysová
- Příkon: 1600 W
- Délka přívodního kabelu: 6 m

ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.