ROLTECHNIK Čtvercová sprchová vanička ALOHA-M/900 8000154
ROLTECHNIK Čtvercová sprchová vanička ALOHA-M/900 8000154 ROLTECHNIK Čtvercová sprchová vanička ALOHA-M/900 8000154 ROLTECHNIK Čtvercová sprchová vanička ALOHA-M/900 8000154 ROLTECHNIK Čtvercová sprchová vanička ALOHA-M/900 8000154

ROLTECHNIK Čtvercová sprchová vanička ALOHA-M/900 8000154

Moderní sprchová vanička ve tvaru čtverce se hodí do každé koupelny, ve které se chcete cítit dobře. Vanička je vyrobená z litého mramoru, přírodního materiálu, který vyniká svými perfektními vla... Zobrazit celý popis »


Výrobce: ROLTECHNIK
Kód / Model: 8000154

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Moderní sprchová vanička ve tvaru čtverce se hodí do každé koupelny, ve které se chcete cítit dobře. Vanička je vyrobená z litého mramoru, přírodního materiálu, který vyniká svými perfektními vlastnostmi - odolnost, stabilita a dlouhá životnost. Pro vaši bezpečnost při sprchování má vanička protiskluzový povrch. Vybírejte z několika rozměrů.
Vanička je dodávána včetně 5ks nastavitelných nožiček.

Technické parametry:
• Rozměry: 900x900 mm
• Výška vaničky: 30 mm
• Průměr sifonu: 90 mm
• Materiál vaničky: lity mramor

Výhody sprchové vaničky ALOHA-M:
• Díky čtvercovému tvaru můžete vaničku otočit podle toho, kde chcete mít umístěný sifon.
• Extrémně mělká vanička je vhodná také do bezbariérových koupelen (nástupní hrana jen 3 cm).
• Je vyrobená z jednoho kusu litého mramoru, a tak má v každém milimetru stejné fyzikálně-mechanické vlastnosti.

Máte s montáží sanitárního vybavení zkušenosti? Pak pravděpodobně zvládnete i montáž této vaničky, je totiž poměrně jednoduchá. Můžete si vybrat ze dvou způsobů instalace - buď rovnou na podlahu, nebo pomocí vanových nožiček přímo na obklad (nožičky dodáváme s vaničkou. Pokud se rozhodnete pro montáž s nožičkami, doporučujeme vám objednat si také čelní panel. Nebo můžete sprchovou vaničku podezdít.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.