G21 Kroužky na házení se stojánkem 690839
G21 Kroužky na házení se stojánkem 690839

G21 Kroužky na házení se stojánkem 690839

Házení kroužků na zatlučené kolíky do země je dětská zábava známá stovky let. Chcete ji dopřát i svým dětem, ale přitom se vyhnout složitému domácímu vyrábění házecích kroužků a zatloukání kolíků... Zobrazit celý popis »


Výrobce: G21
Kód / Model: 690839

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Házení kroužků na zatlučené kolíky do země je dětská zábava známá stovky let. Chcete ji dopřát i svým dětem, ale přitom se vyhnout složitému domácímu vyrábění házecích kroužků a zatloukání kolíků? Usnadněte si práci a opatřete jim hrací sadu kroužků na házení se stojánkem G21. Hra rozvíjí u dětí přesnost, schopnost soustředění a zdravou soutěživost.

Součástí sady je plastový stojan s pěti kolíky a pět plastových házecích kroužků v pestrobarevném provedení. Vyhněte se hledání vhodného místa na vaší zahradě a umisťování kolíků do země. Jednoduše stojan postavte na jakýkoliv rovný povrch a hra může začít.

Venku prší a vaše děti si chtějí zaházet? Teď už je nemusíte připravit o žádnou zábavu. Stojánek postavte do dětského pokojíčku a radujte se společně s dětmi ze super hry.

Specifikace:

Vhodné pro děti od 3 let
Materiál: plast
Stojan: 5x kolík
5 házecích kroužků
Rozměry balení: 46 x 7 x 24 cm

Ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.