BAYBY BBS 3000 Mikrovlnný parní sterilizátor 41004709
BAYBY BBS 3000 Mikrovlnný parní sterilizátor 41004709 BAYBY BBS 3000 Mikrovlnný parní sterilizátor 41004709 BAYBY BBS 3000 Mikrovlnný parní sterilizátor 41004709

BAYBY BBS 3000 Mikrovlnný parní sterilizátor 41004709

Novinka
• Sterilizuje 6 kojeneckých lahví nebo 4 kojenecké láhve s příslušenstvím • Rychlá sterilizace do 5 minut • 2 minuty po dezinfekci jsou sterilizované produkty vychladnuté Lahvičkám, dudlíkům a d... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 41004709

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

• Sterilizuje 6 kojeneckých lahví nebo 4 kojenecké láhve s příslušenstvím
• Rychlá sterilizace do 5 minut
• 2 minuty po dezinfekci jsou sterilizované produkty vychladnuté

Lahvičkám, dudlíkům a dalším pomůckám na krmení nejmenších dětí je třeba věnovat zvýšenou péči. Nestačí je umýt vodou, protože v lahvičkách by zůstaly mikroorganismy, které mohou dětem způsobit zdravotní potíže. Sterilizace horkou párou je přirozená, levná a účinná - bez použití chemických látek pára dokonale pronikne do všech skulinek a perfektně vše vydezinfikuje. Nový mikrovlnný parní sterilizátor BAYBY BBS 3000 zvládne najednou až 6 kojeneckých lahví ve 4 minutovém cyklu.

Hned na první pohled zaujme moderní design sterilizátoru, společný pro všechny výrobky značky BAYBY. Bílé plochy osvěžují světle modré prvky, jako je třeba právě držák, který pojme až 6 kojeneckých lahví, popř. 4 lahve s příslušenstvím. Součástí sterilizátoru je i držák na doplňky, na kterém lze dezinfikovat dudlíky nebo savičky a další dětské potřeby vhodné do mikrovlnné trouby, jako například části odsávačky nebo drobné hračky.

Mikrovlnný parní sterilizátor BAYBY BBS 3000 má i přes velkou kapacitu úsporné rozměry: Průměr 20 cm a výšku 17 cm, takže se vejde i do malé mikrovlnné trouby. Vyroben je z kvalitního pevného plastu, neohýbá se ani při vysokých teplotách a samozřejmě neobsahuje Bisfenol A (BPA).

Jeho použití je velice snadné. Do misky sterilizátoru se nalije 100 ml vody, lahvičky ke sterilizaci se vloží dnem vzhůru do držáků a sterilizátor se pevně uzavře pomocí klipu. Doporučená doba cyklu závisí na výkonu mikrovlnné trouby. U výkonu 1100 W by čas neměl překročit 4 minuty, při 500 W pak 8 minut.

Mikrovlnný parní sterilizátor BAYBY BBS 3000 je bezpečný, pevně uzavřený pomocí předního klipu. Víko perfektně těsní, takže horká pára neuniká a nehrozí žádné opaření. Díky pevným rukojetím na stranách výrobku sterilizátor snadno a bezpečně vyndáte z mikrovlnné trouby. Již 2 minuty po ukončení sterilizace jsou předměty dostatečně vychladlé, vyjímat ještě horké lahve a doplňky lze případně pomocí kleští, které jsou součástí balení.

Sterilizované předměty zůstávají dezinfikované po dobu, kdy je víko uzavřeno až 30 minut. Údržba sterilizátoru je velice snadná, lze jej mýt i v myčce. Držák na lahve se snadno vyjme, její povrch je hladký, takže na něm nečistoty tak snadno neulpí. Abyste zabránili vzniku vodního kamene, vysušte po každém použití sterilizátor hadříkem a používejte vždy pitnou vodu.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.