Inteligentní plastelína/modelína v plechovce 00028661
Inteligentní plastelína/modelína v plechovce 00028661 Inteligentní plastelína/modelína v plechovce 00028661

Inteligentní plastelína/modelína v plechovce 00028661

Inteligentní plastelína/modelína v plechovce. Plastelína, která nelepí a nezanechává mastné fleky. Vhodná pro rozvoj kreativity dětí nebo uvolnění stresu v pracovním procesu. Plastelína už ne... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 00028661

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Inteligentní plastelína/modelína v plechovce.

Plastelína, která nelepí a nezanechává mastné fleky. Vhodná pro rozvoj kreativity dětí nebo uvolnění stresu v pracovním procesu.

Plastelína už není pouze otázkou výtvarných výchov na základní škole. Už si s ní nebudou hrát pouze děti. Inteligentní plastelína zabaví i leckterého dospělého a možná ji brzo začnou využívat i zaměstnavatelé. Inteligentní plastelína je úžasná protistresová hračka a vyzkoušet by ji měl každý. Můžete ji mačkat, trhat, modelovat různé předměty. Využití je velmi rozmanité. A proč zaměstnavatelé? Vy budete plastelínu využívat k uvolnění a Váš mozek zatím bude využívat kreativní nápady. A pokud ne, pak jako hračka pro děti určitě nezklame.
Mix barev ( různé odstíny).
Plechovka obsahuje pouze jednu barvu.

Od věku: 3 let
Pro holky i kluky
Material: modelína

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.