Usínáček Medvídek - modrý, Vtech, 22cm, na baterie, se zvukem, se světlem 14143558
Usínáček Medvídek - modrý, Vtech, 22cm, na baterie, se zvukem, se světlem 14143558 Usínáček Medvídek - modrý, Vtech, 22cm, na baterie, se zvukem, se světlem 14143558 Usínáček Medvídek - modrý, Vtech, 22cm, na baterie, se zvukem, se světlem 14143558

Usínáček Medvídek - modrý, Vtech, 22cm, na baterie, se zvukem, se světlem 14143558

Usínáček Medvídek - modrý, Vtech, pro nejmenš,í plyš, 22cm, na baterie, se zvukem, se světlem Tento roztomilý medvídek se stane oblíbenou usínací hračou vašeho dítěte. Usínáček hraje krátké ukol... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 14143528

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Usínáček Medvídek - modrý, Vtech, pro nejmenš,í plyš, 22cm, na baterie, se zvukem, se světlem

Tento roztomilý medvídek se stane oblíbenou usínací hračou vašeho dítěte. Usínáček hraje krátké ukolébavky – ZPĚV PETRA ČERNOCKÁ

Ukolébavka 1:Zavři svoje očička, stiskni svého mazlíčka, Já posvítím ti v noci rád.
Ukolébavka 2: Hajej, dadej, sladké sny celou noc měj.

Příjemnou spací atmosféru navodí i zvuky ptáků, tekoucí vody nebo mořských vln. V repertoáru má o melodie známých světových skladatelů jako jsou Mozart, Bach, Beethoven a další.

Medvídek si umí říct o pusinku nebo objemutí a dítěti řekne, že ho má rád. Hvězdička na bříšku medvídka se střídavě rozsvěcí a zhasíná. Funguje také jako vypínač.

Hračka podporuje rozvoj hudebního podvědomí.

Medvídek funguje na 3 kusy AA baterií, které jsou součástí balení. Usínáčka můžete i vyprat. Stačí z něj jen vyjmout krabičku s elekronikou.

Od věku: 0 měsíců
Pro holky
Material: plyš

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.