SOEHNLE Osobní váha ART STYLE VELVET GREY
SOEHNLE Osobní váha ART STYLE VELVET GREY

SOEHNLE Osobní váha ART STYLE VELVET GREY

SOEHNLE Osobní váha ART STYLE VELVET GREY digitální váha, moderní design, kombinace skla a kůže, přehledný LCD displej, automatické zapnutí po vstupu na váhu, max. nosnost 150 kg, přesnost vážen... Zobrazit celý popis »


Výrobce: SOEHNLE
Kód / Model: 63320

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

SOEHNLE Osobní váha ART STYLE VELVET GREY

digitální váha, moderní design, kombinace skla a kůže, přehledný LCD displej, automatické zapnutí po vstupu na váhu, max. nosnost 150 kg, přesnost vážení 100 g, materiál bezpečnostní sklo, textilie, baterie 1 x 3 V CR 2430,

SOEHNLE
Vše pro Váš zdraví životní styl a vysokou úroveň pohodlí. Výrobce Soehnle je jednou z celosvětově vedoucích značek v oboru výrobků pro domácnost, především osobních vah.
Zkušenosti a úspěšný vývoj, technologická dokonalost a sofistikovaný design – to vše SOEHNLE řadí na špičku i v České Republice. V dnešní době, charakterizované stresem, vysokým pracovním výkonem a psychologickým tlakem jsou výrobky SOEHNLE vhodné právě pro fyzickou pohodu, vitalitu a zdravý životní styl. Trendy produktů SOEHNLE umožňují a usnadňují hledání správné rovnováhy fyzického i duševního zdraví, lepší pohody a vitality.

ilustrační foto !

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.