LEIFHEIT Sada Combi Clean M + čistič na podlahy s leštidlem, 1 l Koncentrát 55370
LEIFHEIT Sada Combi Clean M + čistič na podlahy s leštidlem, 1 l Koncentrát 55370

LEIFHEIT Sada Combi Clean M + čistič na podlahy s leštidlem, 1 l Koncentrát 55370

K úklidovému setu COMBI Clean nyní získáte navíc i mycí prostředek speciálně určený pro mytí dlažby a kamenných povrchů. Díky setu Combi Clean pohodlně vytřete podlahu, aniž by se vaše ruce musel... Zobrazit celý popis »


Výrobce: LEIFHEIT
Kód / Model: 55370

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

K úklidovému setu COMBI Clean nyní získáte navíc i mycí prostředek speciálně určený pro mytí dlažby a kamenných povrchů. Díky setu Combi Clean pohodlně vytřete podlahu, aniž by se vaše ruce musely dotknout špinavé vody. Součástí setu je plochý mop s šíří záběru 33 cm opatřený univerzálním návlekem Micro Duo vhodným pro všechny typy povrchů. Tento návlek je vyroben z dvou druhů speciálních syntetických mikrovláken, které skvěle zachytávají všechny nečistoty a nevytváří žmolky. Mikrovlákno rychle schne a vyznačuje se dlouhou životností. Návlek je jednoduše a spolehlivě uchycen k mopu prostřednictvím patentek. Je prakticky umístěn po celé délce stírací plochy hlavice mopu, což napomáhá při vytírání v rozích místnosti a otírání podlahových lišt. Návlek lze prát v pračce (na 60° C bez aviváže). Třídílná násada mopu měří 140 cm a k hlavici mopu je připojena pomocí Click systemu (= spojky umožňující použití např. jedné násady pro více úklidových nástavců Leifheit). Kloub mopu s 360° rotací umožňuje vytírání do osmiček a díky nízkému profilu se s mopem snadno dostanete i na jinak hůře dostupná místa pod postele či nábytek. Vědro se ždímacím nástavcem Combi má objem 12 l, uvnitř je vyzančena objemová stupnice. Vědro je univerzální a v případě zájmu ho můžete doplnit o úklidový box Combi (52001). Čistič na podlahy s leštidlem o objemu 1 l je speciálně vyvinut pro domácí péči o dlažby a kamenné podlahy. Jedná se o koncentrát, tudíž stačí pro maximální účinek použít jen malé množství prostředku. Uzávěr lahve je opatřen dětskou bezpečnostní pojistkou.

Parametry :
- záběr mopu: 33 cm
- délka násady mopu: 140 cm
- návlek: univerzální Micro Duo na všechny typy podlahových krytin (pratelný v pračce)
- objem vědra: 12 l
- detergent: koncentrát čističe s leštidlem na kamenné podlahy a dlažbu, objem 1 l
- hmotnost: 2,93 kg
- barva: zelená / tyrkysová

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.