Bio Enzym Stop plísním bez chemie se svěží vůní rozprašovač 250 ml
Bio Enzym Stop plísním bez chemie se svěží vůní rozprašovač 250 ml

Bio Enzym Stop plísním bez chemie se svěží vůní rozprašovač 250 ml

BIOPROSPECT BIO Enzym Stop plísním bez chemie rozprašovač 250 ml 58976 Bioenzymatický přípravek Stop plísním dlouhodobě biologicky odstraňuje plísně. Je vhodný na: stěny, omítky, zdiva, spáry, ... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 58976

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

BIOPROSPECT BIO Enzym Stop plísním bez chemie rozprašovač 250 ml 58976

Bioenzymatický přípravek Stop plísním dlouhodobě biologicky odstraňuje plísně.

Je vhodný na: stěny, omítky, zdiva, spáry, okolo van, umyvadel, kuchyňských dřezů a jiná postižená místa. Snižuje množství dráždivých a alergizujících spór v místnostech. Přípravek je možné použít i do malířských nátěrů pro zajištění přetrvávajícího účinku (cca 1 balení/5 l nátěru).

Použití: Rovnoměrně nastříkejte ze vzdálenosti 20-30 cm a nechte působit cca 24 hod., nebo do úplného zaschnutí. V případě většího rozsahu plísně je nutné celý postup několikrát opakovat. Zaschlou plíseň poté z postižených míst mechanicky odstraňte. Ošetřené místo je dále možné přetřít malířským nátěrem s přidáním přípravku jako prevenci. Před použitím protřepejte. Přípravek se používá neředěný.

Upozornění: Dráždí oči a kůži. Může vyvolat senzibilazi při vdechování. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nevdechujte prach. Nevdechujte aerosoly. Zamezte styku s kůží a očima. Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou a vyhledejte lékařskou pomoc. Používejte vhodný ochranný oděv, ochranné rukavice a ochranné brýle nebo obličejový štít. Při požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal nebo označení.

Skladujte na suchém místě, chraňte před zmrznutím.
Identifikace nebezpečných složek: Bacillus species.

Bio-Enzym Stop plísním bez chemie se svěží vůní rozprašovač 250 ml

ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.