DUCK 5v1 Tekutý WC čistič Mořská vůně 750 ml
DUCK 5v1 Tekutý WC čistič Mořská vůně 750 ml

DUCK 5v1 Tekutý WC čistič Mořská vůně 750 ml

DUCK 5v1 Tekutý WC čistič Mořská vůně 750 ml Extra hustý čistící gel na wc se svěží vůní. Jedinečně zakřivené hrdlo láhve dosáhne pod obrubu WC mísy. Nový hustý tekutý čistič dobře přilne, odstr... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 0076500305

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

DUCK 5v1 Tekutý WC čistič Mořská vůně 750 ml

Extra hustý čistící gel na wc se svěží vůní. Jedinečně zakřivené hrdlo láhve dosáhne pod obrubu WC mísy. Nový hustý tekutý čistič dobře přilne, odstraní nečistoty a dvakrát více vodního kamene. S výraznou parfemací.

Použití: 1. Odklopte toaletní sedátko. 2. K otevření uzávěru zmáčkněte v naznačených bodech pro odšroubování. 3. Jednoduše nasměrujte DUCK pod okraj, zmáčkněte a rovnoměrně rozprostřete po míse. 4. Uzavřete láhev a pevně dotáhněte.
Užívejte pravidelně (přinejmenším 3 krát týdně) pro udržení Vaší toalety čisté, svěží a pomůžete tak předejít usazování vodního kamene. Pro dosažení nejlepšího výsledku, vyčistěte oblast za pomocí WC kartáče nad a pod úrovní vodní hladiny, spláchněte, opakovaně použijte Duck a ponechte působit 60 minut před spláchnutím pro plné čistění a uvolnění výrazné vůně.

Upozornění: Držte mimo dosah dětí. V případě kontaktu s očima je okamžitě vypláchněte velkým množstvím vody a vyhledejte lékařskou pomoc. Pokud dojde ke spolknutí, vyhledejte okamžitě lékařskou pomoc a ukažte jim tento obal. Nemixujte přípravek s bělidly nebo jinými čističi. Umyjte si ruce po manipulaci s produktem. Určen pro použití jen na toaletní mísu.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.