Fa Greek Yoghurt sprchový gel 250 ml
Fa Greek Yoghurt sprchový gel 250 ml

Fa Greek Yoghurt sprchový gel 250 ml

Fa Greek Yoghurt sprchový gel 250 ml Objevte pečující a svěží sprchový krém Fa Greek Yoghurt Almond. Tento sprchový krém s jogurtovými proteiny udržuje přirozenou rovnováhu pokožky. S jemnou vůn... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 0061040499

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Fa Greek Yoghurt sprchový gel 250 ml

Objevte pečující a svěží sprchový krém Fa Greek Yoghurt Almond. Tento sprchový krém s jogurtovými proteiny udržuje přirozenou rovnováhu pokožky. S jemnou vůní mandlí. Vůči pokožce pH neutrální. Dermatologicky potvrzená snášenlivost s pokožkou.

Po tisíciletí lidé považovali jogurt za jednu z nejzdravějších a velmi osvěžujících přírodních ingrediencí. Jeho vynález se připisuje Bulharům a podle písemných pramenů si na něm lidé pochutnávají již přes 4500 let. Má nejen osvěžující chuť, ale je také vysoce ceněný pro svůj blahodárný vliv na zdraví i krásu. Pečující vlastnosti jogurtu ocení hlavně vaše pokožka, která bude po jeho použití nádherně hladká a hebká. Tyto účinky si můžete nyní užít prostřednictvím novinky značky Fa společnosti Henkel, která představuje nový sprchový gel a mýdla Fa Greek Yoghurt s okouzlující vůní mandlí. Odlehčená a pečující receptura vyrovnává a navrací pokožce původní mikroflóru potřebnou pro zdraví a krásu.

Některá mýdla a sprchové gely mohou narušovat ochrannou vrstvu pokožky, a tím přispívat k jejímu vysušování. Řada mycí tělové kosmetiky Fa Yoghurt naopak nabízí pečující recepturu, jež pomáhá chránit původní přirozenou mikroflóru a brání vysušování pokožky. Zároveň pokožku šetrně čistí a osvěžuje.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.