GLISS KUR Hyaluron balzám 200 ml
GLISS KUR Hyaluron balzám 200 ml

GLISS KUR Hyaluron balzám 200 ml

GLISS KUR Hyaluron balzám 200 ml Perfektní rozčesatelnost. Pro plnější a pružnější vlasy. Rozčesatelnost a regenerace. Nový regenrační balzám Hyaluron + Hair Filler uspokojuje potřeby suchých, l... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 0056050447

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

GLISS KUR Hyaluron balzám 200 ml

Perfektní rozčesatelnost. Pro plnější a pružnější vlasy. Rozčesatelnost a regenerace. Nový regenrační balzám Hyaluron + Hair Filler uspokojuje potřeby suchých, lámavých a řídnoucích vlasů. Pro perfektní rozčesatelnost a plné vlasy. Receptura s Hyaluronan-Komplexem vyplňuje strukturu zralých vlasů zevnitř. Vlasy znovuzískávají svou vnitřní sílu, jsou plnější a znatelně pružnější.

Použití: Jemně vmasírujte do mokrých vlasů. Důkladně opláchněte. Používejte pravidelně. Pro optimální výsledky použijte také šampon a regenerační masku Hyaluron + Hair Filler.

Složení: Aqua, Dimethylsilanol Hyaluronate, Panthenol, Cocodimodium Hydroxyprpyl Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Keratin, Isopropyl Myristate, Behenoyl PG-Trimonium Chloride, Citric Acid, VP/VA Copolymer, Phenoxyethanol, Behentrimonium Chloride, Sodium Methylparaben, Parfum, Glycerin, Hexylene Glycol, Polyquarternium-37, Osopropyl Alcohol, Dicaprylyl Carbonate, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.