GLISS KUR Million Gloss balzám 200 ml
GLISS KUR Million Gloss balzám 200 ml

GLISS KUR Million Gloss balzám 200 ml

GLISS KUR Million Gloss balzám 200 ml Máte matné vlasy bez lesku? Balzám Million Gloss s koncentrovaným elixírem pro lesk a komplexem tekutého keratinu poskytuje vlasům dlouhotrvající lesk a usn... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 0056050446

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

GLISS KUR Million Gloss balzám 200 ml

Máte matné vlasy bez lesku? Balzám Million Gloss s koncentrovaným elixírem pro lesk a komplexem tekutého keratinu poskytuje vlasům dlouhotrvající lesk a usnadňuje rozčesávání. Nová receptura s technologií laminace lesku.

Rozčesatelnost, hloubková regenerace a vysoce koncentrovaný lesk.

- Perfektní rozčesatelnost.
- Receptura s inovativní technologií laminace lesku pro dlouhotrvající lesk.
Miliony zářivých odlesků.

Miliony zářivých odlesků
Million Gloss a jeho regenerační receptura znovuobnovuje povrch vlasů a laminuje každý vlas pro miliony světelných odlesků. Tato jedinečná technologie poskytuje matným vlasům až 10 dnů třpytivého lesku a dlouhotrvající zářivé odlesky (pravidelným používáním šamponu Million Gloss).

Použití: Jemně vmasírujte do vlhkých umytých vlasů. Důkladně opláchněte! Používejte pravidelně.

Složení: Aqua, Cetearyl Alcohol, Quaternium-87, Stearamidopropyl Dimethylamine, Dimethicone, Citric Acid, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Isopropyl Myristate, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Panthenol, Cocodimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Keratin, Glycerin, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Methylparaben, Parfum, Dimethiconol, Polyquaternium-67, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Potassium Sorbate, CI 42053.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.