GLISS KUR Ultimate Volume balzám 200 ml PO EXPIRACI
GLISS KUR Ultimate Volume balzám 200 ml PO EXPIRACI

GLISS KUR Ultimate Volume balzám 200 ml PO EXPIRACI

GLISS KUR Ultimate Volume balzám 200 ml Už několik desetiletí poskytuje značka Gliss Kur od Schwarzkopf & Henkel regeneraci pro poškozené vlasy. Vlasoví experti Gliss Kur nyní poprvé do řady péč... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 0056050431

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

GLISS KUR Ultimate Volume balzám 200 ml

Už několik desetiletí poskytuje značka Gliss Kur od Schwarzkopf & Henkel regeneraci pro poškozené vlasy. Vlasoví experti Gliss Kur nyní poprvé do řady péče o vlasy uvádějí inovativní komplex s tekutým keratinem. Díky této inovaci se zároveň zregeneruje nejen vnitřní struktura vlasů, ale i jejich povrch.

Na oslavu nové, vylepšené receptury přichází kompletní řadu péče o vlasy Ultimate Volume, pro regeneraci, objem a jednodušší rozčesávání Vašich vlasů.

Máte jemné, zplihlé a poškozené vlasy? Balzám na vlasy Ultimate Volume s tekutým mořským kolagenem dodá vlasům objem a zároveň jejich zregeneruje bez přetížení. Pro perfektní rozčesávání a objem. Receptura s Komplexem tekutého keratinu a bez silikonů.

Použití: naneste na vlhké vlasy, nechte 2 minuty působit a důkladně opláchněte.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.