Lanza Max3 Regular gelové kapsle na praní bílého prádla 16 ks
Lanza Max3 Regular gelové kapsle na praní bílého prádla 16 ks

Lanza Max3 Regular gelové kapsle na praní bílého prádla 16 ks

Lanza Max3 Regular gelové kapsle na praní bílého prádla 16 ks Lanza Max3 Regular gelové kapsle 16 ks x 30 ml (506 g) Max3: 1. Síla 4 bio-enzymů 2. Síla mýdla 3. Síla detergenu Gelové kapsle La... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 8592326012819

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Lanza Max3 Regular gelové kapsle na praní bílého prádla 16 ks

Lanza Max3 Regular gelové kapsle 16 ks x 30 ml (506 g)

Max3:
1. Síla 4 bio-enzymů
2. Síla mýdla
3. Síla detergenu

Gelové kapsle Lanza Max3 představují dávkovaný tekutý prací prostředek, který se vkládá přímo do bubnu pračky a je rozpustný ve vodě již při 30°C. Formule Lanza kapsle na barevné prádlo obsahuje aktivní složky, které pomáhají chránit prádlo před obarvením, kapsle na bílé prádlo pak navíc obsahují i optické zjasňovače, díky který bude Vaše prádlo dokonale čisté a bílé.
K dostání je ve variantách Color a Regular.

Dráždí pokožku. Nebezpečí vážného poškození očí. Pokyny pro bezpečné zacházení a předlékařskou první pomoc.
Uchovávejte mimo dosah dětí. Zamezte styku s kůží a očima. Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte vodou a vyhledejte lékařskou pomoc. Při styku s kůží okamžitě omyjte velkým množstvím vody. Používejte osobní ochranné prostředky pro oči a obličej. Při požití okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal nebo označení. Kapsle nepropichujte. Přímý kontakt s obsahem kapslí může způsobit podráždění očí a kůže.Používejte pouze se suchýma rukama. Po použití si umyjte a osuště ruce.

Ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.