Rex Japanese Garden prací prášek 4,5 kg 60 dávek
Rex Japanese Garden prací prášek 4,5 kg 60 dávek

Rex Japanese Garden prací prášek 4,5 kg 60 dávek

Rex Japanese Garden prací prášek 4,5 kg 60 dávek Nový Rex vyřeší všechny problémy s vaším prádlem. Odstraní odolné skvrny, dodá prádlu zářivou bělost a vytváří na moderních látkách ochrannou vrs... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 0064410653

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Rex Japanese Garden prací prášek 4,5 kg 60 dávek

Nový Rex vyřeší všechny problémy s vaším prádlem. Odstraní odolné skvrny, dodá prádlu zářivou bělost a vytváří na moderních látkách ochrannou vrstvu, která během nošení funguje jako štít - usazování nových skvrn je tedy mnohem těžší.

Nový Rex Japanese Garden vašemu prádlu navíc dodá svěžest aviváže obohacené o exotickou vůni květů třešní.

Složení: 5-15% aniontové povrchově aktivní látky, <5% bělící činidla na bázi kyslíku, neiontové povrchově aktivní látky látky, mýdlo, polykarboxyláty, fosfonáty, zeolity, enzymy, optické zjasňovače, parfém.

Universální prací prostředek na bílé a stálobarevné prádlo vhodný pro všechny druhy praček a na ruční praní. Neobsahuje fosfáty. Nepoužívejte na vlněné a hedvábné tkaniny. Skladujte na chladném a suchém místě. Uchovávejte mimo dosah dětí. Zamezte kontaktu s očima. Při zasažení očí důkladně vypláchněte velkým množstvím vody. Po použití si opláchněte a vysušte ruce. Lidé s citlivou pokožkou by se měli vyvarovat delšímu kontaktu s výrobkem. Nekonzumujte. Při požití vyhledejte lékařskou pomoc. Skladujte na suchém a chladném místě.

Ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.