Oral-B EB 18-4 3D White Luxe náhradní hlavice
Oral-B EB 18-4 3D White Luxe náhradní hlavice Oral-B EB 18-4 3D White Luxe náhradní hlavice

Oral-B EB 18-4 3D White Luxe náhradní hlavice

Oral-B EB 18-4 3D White Luxe náhradní hlavice Náhradní kartáčková hlavice Braun EB 18-4 3D White Luxe pro elektrické zubní kartáčky Oral-B je vybavena žlutou lešticí vložkou, která šetrně odstra... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: Oral-b-EB18-43D

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Oral-B EB 18-4 3D White Luxe náhradní hlavice

Náhradní kartáčková hlavice Braun EB 18-4 3D White Luxe pro elektrické zubní kartáčky Oral-B je vybavena žlutou lešticí vložkou, která šetrně odstraní skvrny a přirozeně bělí zuby. Tyto hlavice se speciálními vlákny Interdental jsou prokazatelně nejlepší a nejvýkonnější náhradní kartáčkové hlavice. Výhodou těchto speciálních vláken je především to, že dokáží proniknout do hluboko a těžko dostupných partií, přičemž zůstávají v mezizubních prostorách podstatně déle než ostatní vlákna. Vlákna FlexiSoft účinněji a šetrněji odstraňují zubní plak a masírují podél linií dásní.

Speciální vlákna Indicator indikují opotřebení. Při odbarvení půlky vláken je zapotřebí hlavici vyměnit za novou. Odborníci na základě dlouhodobých zkušeností doporučují výměnu hlavic přibližně každé tři měsíce v případě běžného užívání kartáčku 2x denně. Dodržování tohoto intervalu zajišťuje stále perfektní péči o zuby. Součástí balení jsou barevné výměnné kroužky, pro snadnou identifikaci kartáčku. Balení obsahuje 4 ks náhradních kartáčků. Kartáček Braun EB 18-4 3D White Luxe je vhodný ke všem zubním kartáčkům Oral-B (kromě CrossAction Power).

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.